Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise maakt werken plezierig


Ter dit uitvergroting voordat Animal Crossing: New Horizons ga jou ter voorkomendheid onder ie resortplanbureau, dat vakantiehuisjes bouwt op eentje eilandengroep. Vanaf ie vliegveld op jou schiereiland pak jou ie vliegtuig zoals ie resorteiland waar jou werkgelegenheid plus andere gerelateerde faciliteiten zittend zijn. Zo is er ie kantoorgebouw van ie resortplanbureau, maar zowel eentje leegstaande schoolgebouw plus restaurant – diegene na jouw overkomst natuurlijk noch lang wezenloos blijven staan.

Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise

Inherent Stulp & Tuin

Jij werkgelegenheid bestaat simpel medegedeeld uit ie werven van klanten plus vervolgens ie inrichten van eentje stulp plus tuin, afgestemd op den specifieke willen van jou klant. Op ie parelwitte zandstrand ongeacht jou werkgelegenheid ligt den potentiële klanten haast letterlijk voordat ie oprapen; jou hoeft zij exclusief maar te toenaderen wegens erachter te komen watten voordat stulp zij ter herdenken hebben. Letterlijk, want ie staat ter denkballonnetjes. Zo kun jou eenvoudig den leukste klanten eruit pikken plus bepaal jou zelf welk project jou oppakt.

Den willen van ofschoon diegene dieren zijn behoorlijk uiteenlopend plus specifiek. Zo vroegtijdig Bob wegens zijn stulp wegens te toveren totdat eentje binnentuin met fleurige meubels plus intact veel sierbloemen, plus wasgoed ie Lionels grootste wil wegens zoveel mogelijk toiletten te installeren ter zijn vakantiehuis. Er zijn meer dan vierhonderd verschillende dieren met elk eentje uniek droomhuis, dus er is toereikend wegens zoals uit te loeren, zonder dat den spel ter heruitzending valt.

Jij hoeft zowel geen bouwtechniek of bouwkunde te hebben gestudeerd wegens eentje fraaie stulp plus tuin te ontwerpen voordat ofschoon diegene dierenvrienden. Happy Huis Paradise maakt gewoonte van den handige ontwerpmodus diegene ofschoon ter ie basisspel zat, waarmee jou vanuit vogelperspectief eenvoudig meubilair vermag (veraf)plekken plus roteren wegens zij simpelweg te uitkiezen. Daarnaast tover jou zonder enige beperkingen of kosten allerlei objecten vanuit den catalogus op den vloer, aan den wanden plus ie plafond. Den catalogus wordt voorts moeiteloos aanvullende met nieuwe voorwerpen wanneer jou aan eentje project begint, dus hoe meer jou speelt, hoe meer preferentie jou hebt.

Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise
Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise
Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise

Zolang eentje restaurant maar overheen eentje twee zetels plus tafels beschikt, plus eentje klaslokaal schoolbanken heeft, kun jou voorts uitrichten watten jou wilt. Dat geldt zowel voordat den vakantiehuizen: iedere klant heeft maar trio voorwerpen diegene zij graag terug willen zien ter ie eindresultaat, plus voorts ontvang jou carte blanche. Noch jou vaardigheden, maar jou creativiteit wordt vooral uitgedaagd ter dit uitvergroting.

Leuke beloningen

Natuurlijk zit er zowel eentje voorschrijven leercurve ter den spel vervlochten. Mits beginnend designer heb jou noch veel opties totdat jou dwangsom plus vasthouden jou jou zoetsmakend met ie plekken van zoveel mogelijk geschikte meubels met eentje bijpassend behang plus parketvloer – noch intact verschillend dan ter jou ie hoofdspel doet. Gaandeweg leer jou nieuwe trucjes wegens jou projecten re totdat ter den puntjes uit te werken. Denken bijvoorbeeld aan tussenmuren, sfeerverlichting plus visuele pandbrieven zoals tocht of schitteringen. Ie loont dus zowel wegens terug te wenden zoals jou oude projecten wegens zij te voorzien van eentje upgrade wanneer jou nieuwe opties hebt vrijgespeeld.

Tegenover ofschoon dat werkgelegenheid staat natuurlijk zowel eentje passende beloning. Voordat elk gecompleteerd project ontvang jou eentje (volgens jou chef) ‘marktconform wedde’, bestaande uit eentje paarduizend poki. Poki zijn noch uit te geven op jou inherent schiereiland, maar kun jou ter den winkelzaak op ie resorteiland uitgeven aan unieke meubels diegene exclusief ter den uitvergroting te vinden zijn, of aan souvenirchocolaatjes diegene jou vermag gewoontes wegens jou omwonenden op jou inherent schiereiland te verleiden totdat eentje vakantiehuisje. Den meubels plus andere spullen diegene jou aanschaft of vindt op ie resorteiland zijn mee te nemen zoals jou hoofdeiland, waardoor jou zowel ginder lekker aan den slag vermag met ie herinrichten van jou stulp.

Noch jou vaardigheden, maar jou creativiteit wordt vooral uitgedaagd ter dit uitvergroting

Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise

Werkgelegenheid-privé balans

Diegene wisselwerking met ie hoofdspel plus den content uit den uitvergroting is hevig leuk. Jij bijbaantje onder ie resortplanbureau indien designer is eentje leuke verzet plus eentje heerlijke wijze wegens jou creativiteit even den vrije loop te toestaan. Tegelijkertijd speel jou nieuwe mogelijkheden vrij diegene jou vervolgens weer vermag toepassen op jou inherent schiereiland. Zelfs indien jou ofschoon honderden uren ter den spel hebt gestoken plus elke hectare op jou schiereiland vol is, kun jou tijdens ie ontwerpen van ofschoon diegene vakantiehuisjes nieuwe ideeën opdoen plus gaandeweg nieuwe meubelstukken vrijspelen wegens diegene ideeën te verwezenlijken.

Happy Huis Paradise is dankzij diegene integratie met ie hoofdspel eentje stuk geslaagder dan den Animal Crossing-spin-off Happy Huis Designer voordat Nintendo 3DS, watten exclusief maar draaide wegens ie inrichten van huisjes plus daardoor te weinig wegens ie lijf had. Weliswaar deelt dit Switch-uitbreiding eentje van dezelfde problemen indien diegene spin-off waar ie ter uitgestrekte sturen op gebaseerd is.

Nu jouw creaties staan namelijk op afzonderlijke kavels, compleet afgescheiden van jou inherent schiereiland of ie resorteiland. Elke keer indien jou aan project begint, wijs jou voorgerecht op eentje kaartje aan waar op den eilandengroep ie vakantiehuis gebouwd zou wordt. Er zijn tropische eilanden, wintereilanden plus alles daartussenin, maar ie blijven uiteindelijk maar vakjes diegene jou kiest op eentje kaartje, diegene voorts op geen enkele wijze met elkander verbonden zijn. Jij kunt noch van ie ene zoals ie andere vakantiehuisje wandelen dus.

Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise
Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise
Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise

Uitgezonderd jou zelf gevolgtrekking terug te wenden zoals zo’n kavel – wederom wegens eentje vakje aan te wijzen op eentje kaartje – zie jou jouw creaties noch meer terug na ie voltooien van eentje project. Jij kunt er eentje plaatje maken plus diegene uploaden zoals jou online portfolio zodat andere mensen jouw designs kunnen bekijken of zelfs jou vakantiehuisjes kunnen bezien, maar voorts is er weinig te uitrichten rondom jou afgeronde projecten. Dat hoeft noch vanaf se eentje schade te zijn, indien jou maar den juiste verwachtingen hebt. Jij bouwt hier bijvoorbeeld noch aan eentje tweede schiereiland met eentje steeds groter wordende buurt.

Ie voelt welnu indien eentje gemiste waarschijnlijkheid dat jou maar één plaatje vanaf project vermag opslaan ter jou portfolio. Jij kunt nog zo’n mooie tuin hebben aangelegd plus eentje prachtig stulp hebben ingericht met meerdere verdiepingen; jou hebt maar één plaatje wegens jou hele project te vertegenwoordigen. Ie is lastig wegens ie interieur vast te leggen op één plaatje, zeker wanneer jou meerdere vertrekken plus verdiepingen kunt gaan opbouwen. Netwerken indien ie geval is ter ie hoofdspel, zijn den online mogelijkheden dus weer aan den magere zij.

Bruisend eilandleven

Nog leuker dan ie ontwerpen van vakantiehuizen, is ie inrichten van winkels plus andere faciliteiten op ie resorteiland. Zo word jou gevraagd wegens onder andere eentje schoolgebouw, restaurant plus café ter te uitbalanceren. Erbij dit opdrachten blijkt maar weer ooit hoe reusachtig veel objecten er ter Animal Crossing: New Horizons plus den uitvergroting zitten. Of jou nou eentje wokrestaurant, eentje Amerikaans maaltijd of eentje pastabar wilt opbouwen: alle bouwstenen zitten ter ie spel, jij hoeft zij exclusief maar te plekken.

Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise

Ter tegenstelling totdat den vakantiehuizen geven dit faciliteiten welnu ie sentiment dat jou dieren samenbrengt plus er eentje samenleving vormt op ie resorteiland. Den schoolgebouw heeft eentje meester plus leerlingen plus jou kunt er zelfs gastlezingen bijwonen. Ter ie restaurant ruk jou dagelijks nieuwe recepten op onder den chefkok plus onder ie café ruk jou take-out. Ie schenken kolossaal veel voldoening wegens noch exclusief jou inherent ontworpen faciliteiten totdat leven te zien komen, maar ermee zowel ie resorteiland zelf te zien opbloeien. Ie is daarom sneu dat er maar relatief weinig van dit soort voorzieningen ter den uitvergroting zitten, plus dat ie noch mogelijk is wegens zij zowel op jou inherent schiereiland te opbouwen. Dat zullen dit uitvergroting namelijk re paradijselijk maken.

Animal Crossing: New Horizons – Happy Huis Paradise is nu verkrijgbaar ter den Nintendo Switch eShop of indien onderdeel van ie Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket-lidmaatschap.


 • Six Days in Fallujah

  Controversiële spel Six Days ter Fallujah uitgesteld zoals staart 2022 18 november 2021 10:11


 • Sam & Max: Beyond Time and Space

  Remaster van Sam and Max: Beyond Time and Space onthuld 18 november 2021 10:11


 • Activision Blizzard

  PlayStation-baas uit zorgen overheen beschuldigingen Activision-CEO 18 november 2021 09:11


 • Update: PlayStation 5 kopen: Alle winkels plus inlichting op eentje rij 18 november 2021 09:11


 • Monster Hunter Rise

  Sonic-kleding voordat Monster Hunter Rise aangekondigd 18 november 2021 07:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader