Battle Pass van Halo Infinite wordt later deze week gewijzigd


Dat heeft ontwikkelaar 343 Industries aangekondigd. Sinds den plotselinge release van den multiplayerbèta voordien dit week zijn er onder toneelspelers klachten overheen den Battle Pass, omdat ie onder andere te lang zullen duren wegens levels opwaarts te gaan.

Ie handel gaat ‘Play 1 Spel’-uitdagingen toevoegen, waarmee toneelspelers zelf kunnen defini watten voordat wedstrijden zij spelen. Zowel wordt voorschrijven wekelijkse uitdagingen waar klachten overheen waren weggehaald. “Dit moeten er voordat zorgen dat jij sneller om wekelijkse uitdagingen gaat plusteken dus sneller om den Battle Pass gaat.”

Den studio moeten daarom welnu den voortgang van den wekelijkse uitdagingen resetten. Wegens dat ja te maken, krijgen alle toneelspelers diegene tussen 23 plusteken 30 november inloggen den Sigil Mark 7 Visor.

Den boosters diegene mensen kunnen kopen, wordt zowel aarden. Op dit ogenblik versnellen dit boosters eentje halfuur lang ie levellen, maar dit wordt veranderd zoals eentje uur. Voorgaande aanpassingen willen ergens zometeen dit week wordt doorgevoerd.

Den Halo Infinite-multiplayer ging voordien dit week schielijk live, maar geldt welnu mits bèta. Op 8 december komt den complete spel, met singleplayer, uit. Den multiplayer blijft echter kosteloos wegens te spelen. Lees hier eentje uitgebreide indruk van den multiplayer.


 • Pragmata

  Capcom stelt scienceficiongame Pragmata uit zoals 2023 18 november 2021 10:11


 • Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise

  Animal Crossing: New Horizons – Happy Huis Paradise maakt werken plezierig 18 november 2021 10:11


 • Six Days in Fallujah

  Controversiële spel Six Days ter Fallujah uitgesteld zoals staart 2022 18 november 2021 10:11


 • Sam & Max: Beyond Time and Space

  Remaster van Sam and Max: Beyond Time and Space onthuld 18 november 2021 10:11


 • Activision Blizzard

  PlayStation-baas uit zorgen overheen beschuldigingen Activision-CEO 18 november 2021 09:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader