Call of Duty: Vanguard-multiplayer dit weekend gratis speelbaar


Dat heeft Activision bevestigd. Den kosteloos versie komt vanaf ochtend 19:00 uur Nederlandse tijdstip vacant plusteken loopt totdat plusteken met 22 november.

Officieel is ie kosteloos multiplayerweekend wegens den overkomst van den nieuwe versie van den opbergmap Shipment te vieren, diegene vanaf vandaag vacant is te den spel. Weliswaar is ie kosteloos weekend opvallend, daar Vanguard nog maar eentje krappe twee weken uit is.

Verkoopcijfers van den spel zijn volgens den eerste berichten dan zowel lager dan voorgaande Call of Duty-games. Vanguard heeft te maken met veel mededingers te den vorm van ie vrijdag te verschijnen Battlefield 2042 – dat sinds vorige week te Early Access speelbaar is – plusteken den maandag schielijk gelanceerde kosteloos multiplayer van Halo Infinite.

Gamer.nl gaf eentje 7 aan den shooter: “Call of Duty: Vanguard is eentje traditionele, maar prima Call of Duty-game. Den singleplayer is zelfs voordat Call of Duty-begrippen oppervlakkig, maar den multiplayer is dankzij den overdaad aan goede maps, den hoge pacing plusteken den nadruk op intense korteafstandsgevechten veel gemakkelijker aan te raden dan diegene van voorganger Black Ops: Cold War.”

Call of Duty Vanguard

 • Halo Infinite

  Halo Infinite is den multiplayershooter diegene wij dit najaar willen spelen 17 november 2021 16:11


 • Fortnite

  ‘Chapter 3 van Fortnite begint op 7 december’ 17 november 2021 15:11


 • Fysieke versie Kena: Bridge of Spirits vanaf vrijdag vacant 17 november 2021 15:11


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl – Bonuslevel #71 17 november 2021 15:11


 • Big Brain Academy

  Big Brain Academy: Knappe Koppen-demo staat nu op Switch eShop 17 november 2021 14:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader