Remaster van Sam and Max: Beyond Time and Space onthuld


Den remaster verschijnt op Xbox Series X plus S, Xbox One, Nintendo Switch plus Steam. Ie betreft ene heruitgave van ie tweede seizoen van Telltale’s serie gebaseerd op den klassieke gamepersonages Sam plus Max. Dit seizoen kwam origineel te 2007 uit.

Te Beyond Time and Space volgen toneelspelers ie detectiveduo, bestaande uit ene hond plus konijn. Zij nemen ie op tegen den Kerstman, trachten ene uitbarstende vulkaan tegen te liefhebben plus krijgen ie aan den stok met ene Europese vampier.

Ontwikkelaar Skunkape Games levert den remaster. Zij verkregen te 2018 den rechten op Sam and Max. Telltale watergang namelijk zijn deuren. Staart vorig klas bracht ie concern ofschoon ene remaster van Telltale’s eerste seizoen uit.

Den remaster moeten verbeterde graphics, dynamische lichtinval, verbeterde lipsynchronisatie, ene nieuwe interface plus 16:9-beeldverhouding bevatten. Zowel is den audio van ene remaster voorzien plus kunnen controllers gebuikt wordt. Den remaster moeten ruwweg 20 euro gaan kosten plus komt zover vertrouwd schattig digitaal uit.


 • Alles watten wij weten overheen Rainbow Six Extraction 18 november 2021 17:11


 • WWE 2K22

  WWE 2K22-vernieuwingen onthuld 18 november 2021 17:11


 • Yooka-Laylee and the Impossible Lair

  Tencent koopt minderheidsbelang te Yooka Laylee-ontwikkelaar 18 november 2021 16:11


 • Battlefield 2042

  Eerste patch voordat Battlefield 2042 uitgebracht 18 november 2021 16:11


 • Elex 2

  Den verschillende facties van Elex 2 18 november 2021 15:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader