Saints Row-reboot uitgesteld naar augustus 2022


Den voorheen dit klas aangekondigde spel stond werkelijk voordat ene release op 25 sprokkelmaand 2022 gepland, maar dat blijkt noch meer verwezenlijkbaar. Jim Boone, den CCO van Volition, liet weten dat dit er voordat zorgt dat den ontwikkelaar ene zo terdege mogelijk eindproduct schenkkan maken.

“Onze voorrang ligt te ie maken van den liefste Saints Row-game totdat dusver. Mits wij den spel op den oorspronkelijke datum hadden uitgebracht, zullen wij noch den standaard doordringen diegene wij voordat onszelf hebben gezet plus diegene jullie vooruitzien plus verdienen. Ie team heeft meer tijdstip nodig wegens onze visie eer aan te doet. Wij gaan ie finetunen, nu gaan wij den spel buitenshuis den hogere kwaliteit noch compleet op den trap nemen.”

Saints Row worden voorheen dit klas tijdens Gamescom Opening Night Live onthuld. Omdat ie wegens ene reboot gaat, zijn er geheel nieuwe personages plus gangs. Speler zijn den chef van ene nieuwe rommel, diegene samen met drietal computergestuurde personages wordt gerund. Men neemt ie op tegen drietal andere gangs: den Los Panteros, den Idols plus Marshall Defense Industries. Ie doelwit is den andere bendes weg te jagen plus zelf ene delinquent imperium op te opbouwen.

Saints Row komt op 23 augustus 2022 uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S plus Xbox One. Lees hier ene uitgebreide preview diegene op Gamer.nl is verschenen.


 • Halo Infinite

  Halo Infinite is den multiplayershooter diegene wij dit najaar willen spelen 17 november 2021 16:11


 • Fortnite

  ‘Chapter 3 van Fortnite begint op 7 december’ 17 november 2021 15:11


 • Fysieke versie Kena: Bridge of Spirits vanaf vrijdag vacant 17 november 2021 15:11


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl – Bonuslevel #71 17 november 2021 15:11


 • Big Brain Academy

  Big Brain Academy: Knappe Koppen-demo staat nu op Switch eShop 17 november 2021 14:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader