Cinematische Total War: Warhammer 3-trailer uitgebracht


Den trailer is hieronder te zien. Start dit maand worden aangekondigd dat den spel op 17 sprokkelmaand 2022 op pc verschijnt. Den spel komt dan op Steam, Epic Games Store plus den Microsoft Store te staan. Zowel verschijnt ie spel meteen op lancering op Xbox Spel Pass voordat pc.

Ter Total War: Warhammer 3 zitten onder andere nieuwe mechanics, facties plus allerlei verbeteringen. Zowel opzienbarend zijn Survival Battles. Dit gevechten spelen zichzelf be op vijandig territorium. Ie mikpunt is wegens overgenomen punten op den landkaart te verwering tegen vijanden. Toneelspelers usances verdiende bronmaterialen wegens allerlei barricades op te stellen plus zo vijanden zoals eentje punt op den opbergmap te lokken, waar zij gemakkelijker zijn te verslaan.

Na den release van Total War: Warhammer 3 wil Creative Assembly dlc uitbrengen waardoor den maps uit den drietal Total War: Warhammer-games wordt gecombineerd totdat één omvangrijke opbergmap. Dit komt welnu inclusief vacant voordat mensen diegene alle drietal den games hebben gekocht. Wanneer dit precies uitkomt is nog noch manifest.


 • Activision Blizzard

  Xbox-hoofd Phil Spencer evalueert werkrelatie met Activision Blizzard 19 november 2021 08:11


 • deathloop

  Deathloop-patch maakt vijanden slimmer 19 november 2021 08:11


 • Sifu komt eentje twee weken vroeger uit 19 november 2021 08:11


 • Alles watten wij weten overheen Rainbow Six Extraction 18 november 2021 17:11


 • WWE 2K22

  WWE 2K22-vernieuwingen onthuld 18 november 2021 17:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader