GTA-modders vechten aanklacht Take-Two aan


Ie project, genaamd re3, wasgoed gestructureerd op ie ontmaskeren van den broncode van Grand Theft Wagen 3 plus Grand Thest Wagen Vice City. Met den open-source broncode werden verbeteringen doorgevoerd ter den originele titels, zoals eentje verbeterde camera, kortere laadtijden plus sponsoring bredere volgen.

Met GTA: The Trilogy – Definitive Edition, den recent uitgebrachte remasters, ter ie gedachten liet Take-Two ie project neerhalen wegens ‘aanhoudende schade’. Daarbij zullen den makers noch ie rechtspleging hebben wegens den broncode ‘aan te voetstappen, kopiëren of verspreiden’.

Ene menigte van veertien ontwikkelaars stapt nu zoals den rechter plus ontkent dat Take-Two schade lijdt wegens ie existentie van re3. Daarbij zullen Take-Two noch ie rechtspleging hebben op eentje schadevordering, omdat den games geen assets, naslag of dialogen van ontwikkelaar Rockstar Games bevatten.

GTA: The Trilogy – Definitive Edition verscheen vorige week voordat consoles plus pc plus worden ontkennend ontvangen. Lars Cornelis schreef ter zijn review op Gamer.nl: 

“Twee decennia lang stonden den trio GTA-games uit ie PlayStation 2-tijdperk symbool voordat den opkomst van ie openwereldgenre. Hun grensverleggende vrijheid plus tijdloze naslag gaven onzerzijds herinneringen voordat ie leven. Nu staan dit historische games ter één peut symbool voordat watten eentje remaster absoluut noch moeten tenuitvoerleggen.”


 • GeForce Now

  Nvidia GeForce Now-app komt zoals defini LG-televisies 19 november 2021 13:11


 • Halo Infinite

  Forge- plus co-op-modus Halo Infinite verschijnen noch voordat mei 2022 19 november 2021 11:11


 • flight simulator

  GOTY-update plus eerste uitvergroting Microsoft Flight Simulator nu vacant 19 november 2021 11:11


 • Forza Horizon 5

  Forza Horizon 5 overschrijdt 10 miljoen toneelspelers 19 november 2021 11:11


 • Halo Infinite

  Halo Infinite’s singleplayer spreekt meteen totdat den verbeelding 19 november 2021 09:11Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader