De multiplayer van Call of Duty: Vanguard is nu gratis speelbaar


Start dit week kwam ie nieuwsbericht hoewel zoals buitenshuis dat den multiplayer dit weekend kosteloos zullen zijn. Dit bewering is dan zowel indien herrinnering bedoeld.

Officieel is ie kosteloos multiplayerweekend wegens den overkomst van den nieuwe versie van den opbergmap Shipment te vieren, diegene vanaf vandaag vacant is te den spel. Weliswaar is ie kosteloos weekend opvallend, aldaar Vanguard nog maar ene krappe twee weken uit is.

Verkoopcijfers van den spel zijn volgens den eerste berichten dan zowel lager dan voorgaande Call of Duty-games. Vanguard heeft te maken met veel rivaliteit te den vorm van ie vrijdag te verschijnen Battlefield 2042 – dat sinds vorige week te Early Access speelbaar is – plus den maandag schielijk gelanceerde kosteloos multiplayer van Halo Infinite.

Gamer.nl gaf ene 7 aan den shooter: “Call of Duty: Vanguard is ene traditionele, maar prima Call of Duty-game. Den singleplayer is zelfs voordat Call of Duty-begrippen oppervlakkig, maar den multiplayer is dankzij den overdaad aan goede maps, den hoge pacing plus den nadruk op intense korteafstandsgevechten veel gemakkelijker aan te raden dan diegene van voorganger Black Ops: Cold War.”


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Eerste patch voordat Grand Theft Wagen: The Trilogy uitgebracht 20 november 2021 11:11


 • Halo Infinite

  Halo Infinite is goud getogen 20 november 2021 11:11


 • Pac Man

  Pac-Man Museum+ aangekondigd voordat consoles plus pc 20 november 2021 11:11


 • Scalebound

  Maker Scalebound doet boekje open overheen nietigverklaring 20 november 2021 11:11


 • Programma van volgende content voordat Age of Empires 4 onthuld 20 november 2021 11:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader