Eerste patch voor Grand Theft Auto: The Trilogy uitgebracht


Update 1.02 is nu vacant op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S plus Xbox One. Onder den aanpassingen valt zowel ie uitwendig van regen ter den spel, dat er voorheen uitzonderlijk uit zag. Voorts wordt talloze bugs weggewerkt. Op den Rockstar-website zijn den volledige patch notes te bekijken.

Den vernieuwde trilogie word sinds release gehekeld vanwege pers plus gamers wegens den vele technische problemen. Rockstar heeft zichzelf mits gevolg daarvan verontschuldigd voordat den staat van den collectie. Zowel heeft ie op pc den klassieke versies van den drietal games uit den collectie weer vacant poneren. 


 • Call of Duty Vanguard

  Den multiplayer van Call of Duty: Vanguard is nu kosteloos speelbaar 20 november 2021 11:11


 • Halo Infinite

  Halo Infinite is goud getogen 20 november 2021 11:11


 • Pac Man

  Pac-Man Museum+ aangekondigd voordat consoles plus pc 20 november 2021 11:11


 • Scalebound

  Maker Scalebound doet boekje open overheen nietigverklaring 20 november 2021 11:11


 • Programma van volgende content voordat Age of Empires 4 onthuld 20 november 2021 11:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader