Planning van aankomende content voor Age of Empires 4 onthuld


Afgelopen maandag verscheen hoewel ene patch waarmee den spel onder andere huis ging kantelen. Te den winter moeten ene grotere patch uitkomen met erin honderden aanpassingen ter den balans, bugfixes plus toevoegingen.

Hoewel meer details weldra bekendgemaakt willen wordt, geven ie wetsartikel op den Xbox-site inmiddels watten voorbeelden van verbeteringen. Zo kunnen toneelspelers er zelf voordat schiften wegens den spelersscore aan plus uit te zetwerk, schenkkan den speelmap na ene wedstrijdje bekeken wordt plus komt den user interface minder irritant ter beeld.

Te den voorjaar van 2022 komt er content vervaardigd vanwege andere toneelspelers zoals den spel. Ie gaat onder andere wegens unieke maps, modi plus meer. Te den voorjaar van volgend schooljaar opstarten zowel den Ranked Seasons. Dit seizoenen duren twaalf weken plus laat toneelspelers ie tegen anderen opvangen wegens opwaarts te stijgen ter ene ranking.

Age of Empires 4 ontving ene 8,5 op Gamer.nl: “Na ene drietal remasters is ie tenslotte tijdstip voordat ie échte voortzetting: Age of Empires 4 is ene stevige hoofdmaaltijd voordat ieder diegene verlangde zoals ene lekkere real time strategygame. Ie spel heeft ene zeer uitgebreide plus gevarieerde strijd met ene veel toffe verhaallijnen. Den historische documentaires plus achtergrondinformatie zijn smaakvol vervaardigd plus geven voldoende reserve kennis zonder dat jij ie intu hebt op schoolgebouw te zitten. Grafisch is ie noch den allermooiste spel van 2021 plus den kunstmatige pienterheid van den eenheden zullen zojuist welnu terug zoals den schoolbanken mogen.”

Age of Empires 4 is louter op pc verkrijgbaar. Welnu gaf Relic vroeger aan dat ie ene Xbox-versie overweegt.


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Rockstar verontschuldigt zichzelf voordat staat van Grand Theft Wagen-trilogie 20 november 2021 11:11


 • Xbox

  Hoogtepunten: Microsoft voegt meer dan 70 games toe aan backward compatibility-lijst 20 november 2021 09:11


 • Ik leerde met Unpacking mij voordat te voltooien op ie samenwonend 20 november 2021 08:11


 • Op Verzoek: games diegene ene franchise hebben gered 19 november 2021 17:11


 • Halo Infinite

  Watten spelen wij dit weekend? 20 plus 21 november 19 november 2021 17:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader