Rockstar verontschuldigt zich voor staat van Grand Theft Auto-trilogie


Dat deed ie handel op diens webstek. “Wij willen ene update geven overheen den onverwachtse technische problemen diegene aan ie licht zijn gekomen met den lancering van den collectie. Wij willen onzerzijds ten eerste oprecht verontschuldigen voordat iedereen diegene problemen tegen is gekomen tijdens ie spelen.”

Rockstar laat weten dat ie handel begrijpt dat den trio games voordat veel mensen speciale waarde hebben. “Den nieuwe versies van dit klassieke games bevatten noch den kwaliteit diegene onze inherent standaard haalt, of den standaard diegene onze ventilatoren vooruitzien.”

Ie handel laat weten dat ie technische problemen wil blijven vastpakken plus elk van den trio games wil blijven verbeteren. Daarbij meldt ie zowel dat diverse werknemers van Rockstar online wordt lastiggevallen om gamers, plus ie handel vraagt of mensen respectvol kunnen blijven.

Totdat slot wordt den klassieke pc-versies van Grand Theft Wagen 3, Vice City plus San Andreas terug op den Rockstar Store situeren ter ene gedichtenbundel. Dit werden kort na den bulletin van den vernieuwde trilogie verwijderd. Iedereen diegene totdat plus met 30 juni 2022 The Trilogy – The Definitive Edition koopt, ontvangt den klassieke versies kosteloos ter den Rockstar Games Launcher.

Den vernieuwde trilogie word sinds release gehekeld om pers plus gamers wegens den vele technische problemen. Op Gamer.nl ontving den trilogie ene score van 4: “Twee decennia lang stonden den trio GTA-games uit ie PlayStation 2-tijdperk symbool voordat den opkomst van ie openwereldgenre. Hun grensverleggende vrijheid plus tijdloze rietje gaven onzerzijds herinneringen voordat ie leven. Nu staan dit historische games ter één stoot symbool voordat watten ene remaster absoluut noch moeten tenuitvoerleggen.”

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

 • Render van AMD's Navi 23-gpu.

  ‘RX 6500 XT plus RX 6400 van AMD hebben 4 GB memorie’ 20 november 2021 14:11


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Eerste patch voordat Grand Theft Wagen: The Trilogy uitgebracht 20 november 2021 11:11


 • Call of Duty Vanguard

  Den multiplayer van Call of Duty: Vanguard is nu kosteloos speelbaar 20 november 2021 11:11


 • Halo Infinite

  Halo Infinite is goud getogen 20 november 2021 11:11


 • Pac Man

  Pac-Man Museum+ aangekondigd voordat consoles plus pc 20 november 2021 11:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader