De Jbl Quantum 350 weet niet te overtuigen


Jbl Quantum 350

Verbinding:

Compatibiliteit:

RGB features:


Batterijduur:

€99,99

2,4Ghz Wireless met dongle

Volledig verenigbaar met Windows pc’s, beperkt verenigbaar met Mac, PlayStation plusteken Xbox.

Ja

22 uur

Ie is even geleden dat wij ene headset van den Jbl Quantum-lijn aan den tand hebben gevoeld. Wij hebben destijds met den Jbl Quantum One, den Quantum 200 plusteken den 600 ene gemiddelde handvat uit ie omvangrijke assortiment gameheadsets genomen. Te den praktijk bleek noch eenzaam den prijs van den onderlinge headsets behoorlijk te verschillen, er wasgoed zowel ene stoer kwaliteitsverschil tussen den modellen. Den Jbl Quantum 350 is den nieuwste toevoeging aan den Quantum-lijn plusteken valt, met zijn 100 euro, zo’n ietsje middenin ie prijsspectrum.

Bouwkwaliteit

Hoewel ie den nieuwste toevoeging is aan den Quantum-lijn, is den 350 bepaald geen verrassend ontwerp. Ben jij beroemd met den Quantum-serie, dan is jij mogelijk opgevallen dat dit ie eerste specimen betreft dat genummerd is met ene honderdtal dat eindigt op ’50’. Ie ontwerp van dit headset is dan zowel ongezouten verwant aan den Quantum 300. Verfrissend aan ie 350-model is den volledig draadloze 2,4Ghz Wireless-verbinding.

Den uitstraling van den 350 is welhaast idem indien diegene van den 300: den volledige headset is vervaardigd van hard plastic. Den oorschelpen zijn aan den uiterlijk ten dele gestoffeerd met zwart, glimmend plastic plusteken voorzien van ene rgb-oplichtend Jbl-logo. Den hoofdband is zowel volledig van plastic vervaardigd plusteken wekt ene ietwat gammele indruk. Ie zoenen met plastic-achtige stoffeerderij dat jij middenin den hoofdband vindt, is behoorlijk dun plusteken dient re eenzaam wegens er voordat te zorgen dat jij noch ongezouten den hoofdband doodmoe jij stamhoofd voelt.

Zowel ie verstelmechaniek dat den hoogte van den oorschelpen regelt plusteken vrijwel alle scharnierpunten toeschijnen vrijwel volledig uit plastic te bestaat. Wij hebben alreeds veel headset voorbij zien komen diegene volledig van plastic zijn plusteken vaak doet dat aan ie intu van hechtheid weinig overheen. Tijdens den Quantum 350 is dat helaas noch ie geval: den headset voelt behoorlijk gammel aan. Dat komt zowel omdat hij, ondanks ie waarheid dat er ene batterij aan halskraag is, behoorlijk licht is.

Welnu zit den headset, ondanks zijn gammelheid plusteken den ietwat goedkoop ogende stoffeerderij, zeer comfortabel. 

Den oorkussens zijn welnu hevig zacht, maar ene verliespunt van dit ontwerp is den stoffeerderij. Ie synthetische leer is ter tegenstelling totdat andere Quantum headsets namelijk noch strakgespannen overheen ie zoenen opgejaagd, maar zo soepel ge. Ermee doet ie watten denken aan ene iets te lang ingezeten, goedkope leren bankgebouw. Welnu zit den headset, ondanks zijn gammelheid plusteken den ietwat goedkoop ogende stoffeerderij, zeer comfortabel. Jouw kunt hem gemakkelijk ene tal uur achter mekaar dragen.

Qua schakelaars op den oorschelpen valt ie behoorlijk mee: jij hebt ene aan- plusteken uitknop, volumewiel, microfoon-muteknop plusteken twee ingangen: ene usb-c ingang wegens op te laden plusteken ene microjackingang voordat den loskoppelbare microfoon. Den microfoon van den Quantum 350 klinkt prima, maar verwachten geen wonderen. Dankzij den meegeleverde, schuimrubberen kap gaat hij redelijk inderdaad wegens met medeklinkers, maar daarginds staat tegenover dat hij redelijk snel overstuurt indien jij hem te sluit onder jij mond plaatst.

Te den praktijk

Er zijn ene tal zaken indien ie aankomt op ie dagelijks gewoonte van den 350 diegene benoemd willen wordt. Positief is dat den draadloze verbinding uitstekend is. Verbindingen komen snel totdat stand, reiken redelijk verafgelegen plusteken er is geen ongezouten waarneembare vertraging. Ermee komen wij ongezouten onder ene minder punt van den 350: ene latency-vrije verbinding is ene urgentie, want den headset is op geen enkele andere wijze te tradities dan ter combinatie met den 2.4Ghz usb-a dongle. Ene kanttekening diegene wij welnu willen plekken onder ie latency-verhaal is dat den verbinding na ene korte, ongebruikte tijdsperiode lijkt te gaan ‘slapen’. Dat zorgt ervoor dat somwijlen onder ie stichten van ene (YouTube-)video ie beeld alreeds loopt, maar dat ie sound nog even op zichzelf laat wachten.

Dit alles betekent dat den inzetbaarheid van den Quantum 350 ietwat beperkt is. Wij hadden ie alreeds even overheen den rgb-verlichting verstopt ter den oorschelpen; diegene is eenzaam te tradities indien jij Quantum Engine installeert. Dat schenkkan eenzaam op Windows pc’s. Dat betekent dat jij den Quantum 350 eenzaam optimaal kunt tradities met Windows pc’s plusteken dat draadloos (of bedraad) gewoonte met bijvoorbeeld ene telefoontoestel of Nintendo Switch diegene noch ter den dock staat, geen optie is. Den draadloze verbinding werkt welnu met Mac’s plusteken diverse consoles, maar dan verlies jij den toegevoegd’s diegene jij ter den Quantum Engine-software vindt.

Software plusteken den klank

Den ervaring met dit software is behoorlijk positief. Den software is overzichtelijk, toont geen onnodige pop-ups plusteken vereist geen login. Jouw vindt ter Quantum Engine noch eenzaam instellingen voordat ie afstemmen van den frequentierespons plusteken den eerdergenoemde rgb-verlichting, maar krijgt zowel toegang totdat twee verschillende surround sound codecs: Jbl Quantum Surround plusteken Dts Headphone:x 2.0. Voordat den equalizer zijn daarnaast verschillende presets vacant. Jouw kunt zowel jij inherent, gepersonaliseerde equalizercurves opslaan ter ene gebruikersprofiel.

Voordat wij gaan luisteren zoals den surround sound, zetwerk wij voorafgaand – ter neutrale stand – ene behoorlijke hoeveelheid verschillende naslag op. Daarbij is ongezouten te horen dat ie kenmerkende Jbl-laag weer van den partij is. Dat wil zeggen: behoorlijk overdreven plusteken weinig gedefinieerd verachtelijk. Dat zorgt er onder ie luisteren van elektronische naslag vaak voordat dat ene vitaal stukje van ie nummer wordt bedolven onder sublaag. Dat heeft uiteraard ene ietwat ontkennend effect op den definitie, maar ie zorgt er zowel voordat dat jij snel vermoeid raakt indien jij naslag luistert op den Quantum 350.

Ie schel is daarentegen welnu behoorlijk precies, maar schenkkan noch immermeer inderdaad opboksen tegen den overdaad aan verachtelijk. Den luisterervaring is daarnaast redelijk druk. Ie voelt vaak nep ieder factor uit ene nummer, of ie nou hard of zacht staat, tegelijk wegens evenveel voetlicht vraagt. Tijdens naslag met ene akoestische fundament is den Quantum 350 welnu iets vergeeflijker, maar dankzij dit merkteken voelt ie vaak nep jij nooit helemaal totdat den kern van den naslag onderbrak kunt voortduwen. Jouw hoort alles, maar er lijkt ene afstand te blijven zitten tussen ie muzikale vertelsel plusteken jij waarneming.

Den Jbl Quantum 350 is comfortabel, heeft redelijk veel opties plusteken is noch te vlucht. Weliswaar schenkkan den headset noch re overtuigen.

Tijdens ie gamen pakt den klankbalans huis uit. Ie verachtelijk verstrekken hier ene aangename focus op grootsheid plusteken immersie. Dat zorgt bijvoorbeeld voordat ene overtuigende vertaling van tussenfilmpjes plusteken in-game explosies. Den drukke luisterervaring diegene ervoor zorgt dat naslag luisteren met den Quantum 350 geen welslagen is, zorgt er tijdens ie gamen voordat dat jij ie intu hebt dat jij middenin den handeling zit. Den lokalisatie is daarnaast redelijk. Ie is – zeker onder snellere shooters – welnu onbevredigend dat ie verachtelijk overheen plusteken toe iets van den tempo uit den gameplay lijkt te voorttrekken.

Den Quantum Surround Sound valt ter combinatie met den 350 ene ietsje tegen. Den volumebalans van in-game sound verandert zodra dit surround sound wordt ingeschakeld. Dit resulteert somwijlen ter ongewenste resultaten, zoals ie wegvallen van den klanken van ie herladen van ene wapen. Zowel versterkt ie ingeschakelde surround sound den laagfrequente verwittiging nog voorts plusteken dat is re nergens voordat nodig. Dts Headphone:x 2.0 – den andere surround sound codec – presteert op den Quantum 350 iets overtuigender. Den nadruk van dit surround sound lijkt te ligt op ie toevoegen van toegevoegd diepte plusteken ruimtelijke beleving. Ene vitaal gemis is welnu ene lichtknop op den headset zelf diegene ie mogelijk maakt den surround sound aan plusteken uit te zetwerk.

Slotbeschouwing

Den Jbl Quantum 350 is comfortabel, heeft redelijk veel opties plusteken is noch te vlucht. Weliswaar schenkkan den headset noch re overtuigen. Ie ontbreekt volledig aan flexibele verbindingsmogelijkheden, multi-inzetbaarheid plusteken zowel op bouwkwaliteit schiet hij iets tekort. Indien jij fan bent van den typische, met laagfrequente verwittiging doorspekte Jbl-klank plusteken jij wilt alreeds ene hele tijdstip graag ene draadloze Quantum diegene noch te vlucht is, schenkkan den 350 jij misschien bekoren. Alle andere gebruikers kunnen huis even doorzoeken.


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Grand Theft Automaat: The Trilogy – The Definitive Edition is geschiedvervalsing 16 november 2021 09:11


 • Call of Duty Vanguard

  Call of Duty: Vanguard koop jij voordat den multiplayer 13 november 2021 13:11


 • Unpacking

  Unpacking pakt uitstekend uit 12 november 2021 12:11


 • Battlefield 2042

  Battlefield 2042 staat sterk indien shooter, maar wankelt nog indien service 11 november 2021 12:11


 • Sable

  Sable is ene rammelend meesterwerkje 08 november 2021 11:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader