'Thuiswerken had gunstig effect op productiviteit Europese game-ontwikkelaars'


Zo zegt 82 procent van den ondervraagden even productief of productiever te zijn tijdens ie thuiswerken wegens Covid-19 (via Games Industry). 

Zowel zegt 83 procent dat thuiswerken poen bespaart, plus noemt 73 procent eentje betere balans tussen werkgelegenheid plus privé plus 61 procent meer tijdstip kunnen spenderen met gezin indien voordelen van thuiswerken. 79 procent van den deelnemers zegt daarnaast eentje carrièreswitch te overwegen voordat betere werkomstandigheden.

“Ie wegnemen van dagelijks willen zwerven, den potentie wegens meer tijdstip met den gezin te spenderen, huis kunnen omgaan met den uitdagingen van ie ouderschap plus eentje betere balans tussen werkgelegenheid plus privéleven betekent dat mensen dit progressieve methode van werken vanwege willen zetwerk”, concludeert business manager Liz Prince.

Den pandemie heeft verschillende gamestudio’s gestimuleerd werktijden plus -omgevingen aan te voetstappen. Zo kondigde Eidos Montreal recent aan werkweken van viertal dagen ter te voeren plus permitteren uitgevers indien Ubisoft plus Square Enix werknemers voortdurend thuiswerken.


 • Het HM570-moederbord van Maxsun, uit de Meterstone-reeks. Op de plek van de cpu is de Intel Core i7-11800H (inclusief eigen hittespreider) gesoldeerd.

  Unieke cpu uit Intel NUC 11 is nu zowel ter desktop te plekken 21 november 2021 08:11


 • Resident Evil 4

  Merceneries-modus Resident 4 VR gelekt 21 november 2021 08:11


 • Star Wars Battlefront 2

  ‘Pitch Strak Wars: Battlefront 3 afgewezen’ 21 november 2021 07:11


 • Call of Duty Warzone

  Nieuwe Warzone-map verschijnt eentje week zometeen dan gepland 21 november 2021 07:11


 • Render van AMD's Navi 23-gpu.

  ‘RX 6500 XT plus RX 6400 van AMD hebben 4 GB memorie’ 20 november 2021 14:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader