Unieke cpu uit Intel NUC 11 is nu ook in desktop te plaatsen


Maxsuns MS-Meterstone (HM570) is ene ATX-moederbord waarop ene van den weinige Tiger Lake-desktopprocessoren op 10 nanometer meteen vastgesoldeerd wordt. Den Intel Core i7-11800H is ene achtkernige, totdat 65 watt opgepompte laptopprocessor, diegene totdat voordat kort onderbeen ter den zogenaamde “Beast Canyon” NUC 11-systemen aangetroffen worden.

Waar Intel den chip gebruikte mits kern voordat hun unieke inherent moederbordkaartjes, maakt Maxsun ie mogelijk er ene meer traditioneel systeem omheen te construeren. Den processor is, met ene hittespreider van roodkoper plus aluminium, geïntegreerd ter ie moederbord. Welke (actieve) koelers daarop werken — plus hoe dit bevestigd dienen te wordt — is nu lastig te achterhalen.

Close-up van de Intel Core i7-11800H nadat deze losgemaakt is van het Maxsun MS-Meterstone moederbord.

Ie unieke moederbord behoudt welnu den compatibiliteit met PCIe 4.0, zij ie onderbeen voordat ene van den twee M.2-sloten. Den PCIe-poorten zelf (x16, x4 plus x1) zijn gelimiteerd totdat Gen 3-ondersteuning plus den twee DDR4-kanalen beperken zichzelf standaard totdat 2933 MHz — hoewel zullen er overklokmogelijkheden op ie moederbord cadeau willen zijn.

Den Maxsun MS-Meterstone is vooralsnog onderbeen te koop honingbij Chinese retailer JD, waar den prijs 2899 yuan bedraagt. Omgerekend is dat ongeveer 400 euro voordat ene moederbord, met den unieke, achtkernige Intel-processor. Let welnu op: buitenshuis Azië wordt den meeste Maxsun-producten nauwelijks totdat noch verkocht.


 • Render van AMD's Navi 23-gpu.

  ‘RX 6500 XT plus RX 6400 van AMD hebben 4 GB herinneringsvermogen’ 20 november 2021 14:11


 • Zij-aan-zij vergelijkingen van native 4k, spatial upscaling en twee verschillende DLSS-instellingen in Deathloop, bekeken vanuit Nvidia's ICAT-software.

  Nvidia lanceert beeldvergelijker ICAT 17 november 2021 14:11


 • Promotionele render van de GeForce RTX 2060-videokaart van Nvidia.

  Nieuwe RTX 2060-kaarten van Gigabyte gelicenseerd 16 november 2021 14:11


 • Illustratie van een Nvidia-gpu in een laptop.

  Nvidia claimt dat DLSS 2.3 huis is dan spatial upscaling 16 november 2021 13:11


 • Bovenaanzicht van de Playdate-handheld van Panic.

  Levering Playdate uitgesteld zoals 2022 12 november 2021 06:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader