Fans wekken online multiplayer van Motorstorm tot leven


Den servers van den PlayStation 3-lanceringsgame gingen start vorig tienjaarsperiode offline. Ene menigte ventilatoren diegene zichzelf PlayStation Online Network Emulated noemt heeft den spel echter geëmuleerd plusteken den online multiplayer speelbaar geproduceerd via eentje inherent server.

Toneelspelers willen welnu eentje PlayStation 3 plusteken eentje exemplaar van den spel hebben wegens mee te kunnen tenuitvoerleggen. Vervolgens willen den netwerksettings van den PS3 veranderd wordt. Den primaire DNS moeten zoals 185.194.142.4 veranderd wordt plusteken den secundaire DNS zoals 8.8.8.8. Op diegene wijze wordt er verbinding geproduceerd met den server van den menigte.

PlayStation Online Network Emulated doet dit verder zowel voordat enkele andere PlayStation-games, waaronder Warhawk, Killzone 2 plusteken Twisted Metal Black. Er wordt zelfs gewerkt aan eentje geëmuleerde versie van PlayStation Huis. Meer kennisgeving is op den webstek van den menigte te vinden.


 • "Geëxplodeerd" aanzicht van de Xbox Series S-console.

  Energie bezuinigen met consoles plusteken pc: zo handelen jij dat 23 november 2021 11:11


 • Activision Blizzard

  Nintendo veroordeelt Activisions reactie op giftige werksituatie 23 november 2021 11:11


 • The Touryst

  The Touryst verschijnt ter december op Steam 23 november 2021 10:11


 • Serious Sam 4

  PS5-versie van Serious Sam 4 mogelijk ter den maak 23 november 2021 10:11


 • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plusteken kennisgeving op eentje rij 23 november 2021 09:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader