Hollow Knight-aanval nu beschikbaar in Dead Cells


Ontwikkelaar Motion Twin legt uit dat den Knight zelf “te verlegen is wegens zijn gezicht te voorbinden”, maar dat zijn uitval, waarmee toneelspelers kunnen ‘pogoën op vijanden met ie zwaard’, nu te den spel vacant is. Ter den tweet hieronder is den move te zien.

Den roguelike actieplatformer met metroidvania-elementen Dead Cells worden wasgoed ontvangen onderbrak zowel den pers indien gamers. Ie spel is tijdelijk verkrijgbaar pc, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Switch, iOS plus Android.

Gamer.nl gaf ene 8,5 aan Dead Cells: “Roguelike Dead Cells is wreed, vrijgevig, gevarieerd plus diepgaand. Mits ene goede vader helpt ie spel jou rechtopstaand wanneer jou valt, legt uit watten er lapsus ging plus geven jou ene verse snee mee wegens tijdens jou volgende poging op te kauwen.”


 • switch oled

  Nintendo Switch Oled-model kopen: Alle winkels plus inlichting op ene rij 22 november 2021 16:11


 • Far Cry 6

  ‘Filmrolletje rondom Far Cry 3-schurk Vaas wordt overwogen’ 22 november 2021 15:11


 • Analogue Pocket

  Den Analogue Pocket wordt vanaf 13 december verscheept 22 november 2021 15:11


 • Kojima Productions

  Nieuwe Kojima Productions-studio richt zichzelf op filmrolletje plus tv 22 november 2021 15:11


 • Activision Blizzard

  Activision Blizzard-CEO overweegt vertrek onder noch snel oplossen problemen 22 november 2021 14:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader