Mass Effect Legendary Edition komt mogelijk naar Game Pass


Te den collectie stond ter den Poolse Microsoft Store ene twee dagen geleden namelijk kortstondig ie Spel Pass-logo afgebeeld. Tussentijds is ie logo weer weggehaald. Microsoft plusteken EA hebben zichzelf noch uitgelaten overheen den onjuist, maar ventilatoren speculeren dat dit welnu ooit ene voorloper zullen kunnen zijn.

Legendary Edition bevatten remasters van den eerste trio Mass Effect-games, met alle dlc. Gamer.nl gaf ene 8 aan den collectie: “Den Legendary Edition van Mass Effect zet met veel liefde trio van den liefste games uiteindelijk weer volop ter den schijnwerpers. Dat is werkelijk alhoewel toereikend reden wegens dit postpakket aan te raden, maar weliswaar voelt ie nep Bioware kansen laat ligt wegens huwelijksinzegening ruim uit te pakken.”


 • switch oled

  Nintendo Switch Oled-model kopen: Alle winkels plusteken verwittiging op ene rij 22 november 2021 16:11


 • Far Cry 6

  ‘Speelfilm rondom Far Cry 3-schurk Vaas wordt overwogen’ 22 november 2021 15:11


 • Analogue Pocket

  Den Analogue Pocket wordt vanaf 13 december verscheept 22 november 2021 15:11


 • Kojima Productions

  Nieuwe Kojima Productions-studio richt zichzelf op filmrolletje plusteken tv 22 november 2021 15:11


 • Activision Blizzard

  Activision Blizzard-CEO overweegt vertrek te noch snel oplossen problemen 22 november 2021 14:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader