Nintendo veroordeelt Activisions reactie op giftige werksituatie


Doug Bowser, den directeur van Nintendo Amerika, heeft zichzelf ginds ter ene inwonende e-mail overheen uitgelaten, zo heeft Fanbyte gemeld. “Netwerk zoals jullie volg ik den laatste ontwikkelingen in Activision Blizzard plusteken den blijvende berichten overheen seksuele vreesaanjaging plusteken venijn in ie concern. Ik vind dit berichten verontrustend. Zij staan loodrecht op mijn waarden plusteken diegene van ie concern.”

Ter den e-mail wordt gemeld dat Nintendo voeling heeft gehad met Activision plusteken dat ie aktie onderneemt, reeds wordt noch verduidelijkt watten er met diegene aktie bedoeld wordt. Bowser vindt zowel dat den Amerikaanse organisatie Entertainment Software Association meer moeten uitrichten wegens bedrijven te motiveren ene inclusieve werksfeer te verwerkelijken.

Voordien spraken zowel Phil Spencer van Xbox mits Jim Ryan van Sony zichzelf inwendig ontkennend uit overheen den huidige situatie in Activision Blizzard. Voordien dit maand verscheen ene wetsartikel van Bloomberg waarin worden geclaimd dat Activision-CEO Bobby Kotick jarenlang op den hoogte wasgoed van project, seksuele vreesaanjaging plusteken giftig werkgedrag op den werkvloer van ie concern. Ie concern worden voordien dit klas aangeklaagd wegens den staat Californië wegens dit situatie. 

Kotick heeft tijdelijk ter ene meeting permitteren weten te overwegen wegens te vertrekken mits hij den problemen noch snel ter den zaad schenkkan smoren. Ie concern heeft daarnaast den ‘Workplace Responsibility Committee’ aangekondigd, waarmee den voortgang diegene ie concern boekt erop ie verbeteren van diens inwonende situatie wordt gepeild.


 • Xbox

  Virtueel Xbox-museum gelanceerd 23 november 2021 17:11


 • Mortal Kombat

  Keanu Reeves wil Neo of John Wick noch ter Mortal Kombat zien verschijnen 23 november 2021 15:11


 • Escapists 2

  Xbox Games with Gold van december zijn mogelijk gelekt 23 november 2021 14:11


 • Xbox

  Reggie Fils-Aime kocht ene Xbox voordat hij ene GameCube haalde 23 november 2021 14:11


 • Age of Empires 3: Definitive Edition

  Mexico-dlc verschijnt volgende week voordat Age of Empires 3: DE 23 november 2021 14:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader