Spelers vinden onafgemaakte vr-modus in GTA: The Trilogy


Ben Turpin van Rockstar Intel plaatste eentje video op Twitter waarin den modus is te zien te San Andreas. Dat lijkt eentje ietsje op den first-person modus uit Grand Theft Automaat 5, maar is toegankelijk ingevolge GTA.VR.1 te te typen te ie debugmenu, watten insinueert dat ie bedoeld wasgoed indien vr-modus.

Logischerwijs vermag den onafgemaakte modus enig ingeschakeld wordt via ie debugmenu, watten weer enig toegankelijk is ingevolge mods te usances. Ie is noch beroemd waarom er uiteindelijk niets mee is gedaan; mogelijk wasgoed er noch voldoende tijdstip wegens den optie ge te maken, of wellicht is ie eentje test voordat den vr-versie van San Andreas diegene aangekondigd is voordat Oculus Quest 2.

Grand Theft Automaat: The Trilogy: The Definitive Edition is nu vacant voordat PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One, Nintendo Switch plusteken pc. Den collectie scoorde eentje 4 op Gamer.nl. Rockstar heeft zichzelf verontschuldigd voordat den staat van ie spel plusteken heeft tussentijds hoewel eentje eerste patch uitgebracht.


 • Hitman 3

  Tweede schooljaar aan content voordat Hitman 3 aangekondigd 23 november 2021 08:11


 • Horizon Forbidden West

  Officiële Horizon Forbidden Westelijk-podcast aangekondigd 23 november 2021 08:11


 • Marvel's Avengers

  Geen nieuwe verhaalmissies voordat Spider-Man te Marvel’s Avengers 23 november 2021 08:11


 • switch oled

  Nintendo Switch Oled-model kopen: Alle winkels plusteken inlichting op eentje rij 22 november 2021 16:11


 • Far Cry 6

  ‘Speelfilm rondom Far Cry 3-schurk Vaas wordt overwogen’ 22 november 2021 15:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader