The Touryst verschijnt in december op Steam


Dat heeft ontwikkelaar Shin’plus Multimedia aangekondigd. Ie spel verscheen ter 2019 op Nintendo Switch plus kwam daarna zowel op PlayStation- plus Xbox-consoles uit. Ene pc-versie is alreeds welnu vacant, maar ge via den Microsoft Store. Den Steam-pagina is hier te opzoeken.

The Touryst is ontwikkeld ingevolge ie Duitse Shin’plus Multimedia – zowel beroemd van den Fast RMX-games – plus laat toneelspelers Monument Islands opzoeken. Te ie tropisch paradijs kunnen toneelspelers vooroverduiken ter den zee, ene arcadehal opzoeken, feesten op ie zandstrand plus terwijl allerlei puzzels ter den omlijning oplossen. Den pc-versie ondersteunt 240 frames vanaf tel.


 • Xbox

  Virtueel Xbox-museum gelanceerd 23 november 2021 17:11


 • Mortal Kombat

  Keanu Reeves wil Neo of John Wick noch ter Mortal Kombat zien verschijnen 23 november 2021 15:11


 • Escapists 2

  Xbox Games with Gold van december zijn mogelijk gelekt 23 november 2021 14:11


 • Xbox

  Reggie Fils-Aime kocht ene Xbox voordat hij ene GameCube haalde 23 november 2021 14:11


 • Age of Empires 3: Definitive Edition

  Mexico-dlc verschijnt volgende week voordat Age of Empires 3: DE 23 november 2021 14:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader