Men of War 2 aangekondigd, verschijnt in 2022


Den spel moeten den rts-gameplay van den reeks intact vasthouden plusteken keert terug zoals den Tweede Wereldoorlog. Er zijn verhaalcampagnes voordat zowel ie Westelijke mits Oostelijke vooraanzicht, waarbij toneelspelers kunnen uitzoeken tussen den Allies plusteken den Soviets. Den spel vermag zowel eenzaam mits ter co-op met vijf toneelspelers doorlopen wordt.

Televisiekanaal mits ter den oude games kunnen toneelspelers ‘inzoomen’ op den daad plusteken dus individuele soldaten regeren. Dit wordt ‘Meteen Vision’ gezegd. Zowel is er ene mechanisme waarbij den frontlinie van gevechten ene belangrijke rol speelt.

Men of War 2 wordt ontwikkeld wegens Best Way, den studio diegene aan den wieg stond van den franchise, plusteken uitgegeven wegens 1C Entertainment. Den spel moeten ter 2022 op Steam verschijnen – ene precieze releasedatum is er nog noch. Op Gamer.nl volgt ter den loop van vandaag ene preview gebaseerd op ene bijgewoonde presentatie. Hieronder is den eerste trailer te bekijken.


 • Battlefield 2042

  Dice werkt aan aim assist-problemen ter Battlefield 2042 24 november 2021 08:11


 • Twelve Minutes

  Twelve Minutes verschijnt ter december op PlayStation plusteken Switch 24 november 2021 08:11


 • Farming Simulator

  Lanceringstrailer Farming Simulator 22 uitgebracht 24 november 2021 08:11


 • Rock Band

  Epic Games koopt Rock Verhouding-ontwikkelaar Harmonix 24 november 2021 08:11


 • Xbox

  Virtueel Xbox-museum gelanceerd 23 november 2021 17:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader