Senior creative director Dragon Age vertrokken bij Bioware


Goldman werkte meer dan twintig klas erbij den ontwikkelaar plus heeft noch ge aan Dragon Age, maar zowel aan Baldur’s Gate gewerkt. Hij wasgoed zowel den senior creative director van den volgende vierde Dragon Age-game.

Kotaku heeft ene inwonende e-mail van Gary McKay van Bioware gepubliceerd. Erin valt te oplezen dat ie vertrek van Goldman ie werkgelegenheid aan den spel vermag beïnvloeden, maar dat ie den bedoeling is dat den spel noch uitkomt voordat ie aan den standaarden van den studio voldoet.

Dit zomer gingen er geruchten dat Dragon Age 4 mogelijk te 2023 uitkomt, ofschoon hebben EA plus Bioware dat nooit bevestigd. Ie is noch verhelderend of ie vertrek van Goldman zeggenschap op diegene mogelijke programma heeft. Staart vorig klas worden den eerste trailer van den nieuwe Dragon Age onthuld.


 • Godfall

  PlayStation Plus-games december mogelijk gelekt 24 november 2021 15:11


 • Dragon Ball: The Breakers

  Dragon Ball: The Breakers krijgt volgende maand gesloten bèta 24 november 2021 15:11


 • Mario Golf

  Mario Roller: Super Rush ontvangt twee nieuwe functies plus personages 24 november 2021 15:11


 • Microsoft publiceert oude schrijven waarin ie overname Nintendo bespreekt 24 november 2021 14:11


 • Thanksgiving te Red Dead Online 24 november 2021 14:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader