LotR-studio Weta maakt game gebaseerd op beroemde franchise


Weta Workshop staat vooral vertrouwd wegens ie maken van rekwisieten plusteken sets voordat films indien Lord of the Rings plusteken Avatar. Uit eentje vacature voordat eentje producer (op den officiële Weta-site plusteken Facebook) blijkt echter dat den gamedivisie van ie handel werkt aan eentje mysterieuze nieuwe spel.

Dit spel zullen gebaseerd zijn op eentje “reuze vermogende plusteken inspirerende vergunning waar ventilatoren plusteken toneelspelers overheen den wereld intact opgewekt van gaan wordt”. Ie zullen wegens eentje spel voordat pc plusteken consoles gaan gebaseerd op eentje “uitgestrekte, wereldwijde IP”.

Den spel is officieel nog noch aangekondigd, dus ie blijft nog giswerk waar ie wegens draait. Logischerwijs vermoeden veel ventilatoren dat ie wegens eentje Lord of the Rings-spel gaat – zowel omdat volgend klas eentje serie gebaseerd op ie universum op Amazon Prime verschijnt. Dit is echter noch bevestigd.

Verder verkocht Peter Jackson special effects-studio Weta Digital recentelijk aan Unity. Met diegene overeenkomst wasgoed 1,6 miljard dollar gemoeid.


 • Battlefield 2042

  Battlefield 2042 trapt moeizaam overheen 25 november 2021 15:11


 • Sonic Colors

  Steve Aoki verstrekken Sonic the Hedgehog-concert 25 november 2021 15:11


 • bonuslevel

  15 klas Nintendo Wii – Onze top 3 games! – Bonuslevel #72 25 november 2021 15:11


 • Devil May Cry 5

  Capcom toont hoe soepel Devil May Cry 5 op Steam Deck draait 25 november 2021 14:11


 • Battlefield 2042

  Schoolhoofd van vormgeving vertrekt erbij Battlefield 2042-ontwikkelaar 25 november 2021 14:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader