Switch-versie Life is Strange: True Colors verschijnt op 7 december


Dat hebben Deck Nine plusteken Square Enix aangekondigd. Den spel verscheen voorheen dit schooljaar alreeds op andere systemen, maar den Switch-versie worden zoals staart dit schooljaar uitgesteld. Ie gaat trouwens enkel wegens den digitale versie – den fysieke Switch-versie komt op 25 schrikkelmaand 2022 uit.

Ter True Colors nemen toneelspelers den controle overheen Alex Chen, diegene zoals ie dorpje Toevluchthaven Springs afreist wegens haar broer Gabe te opzoeken. Gabe overlijdt echter schielijk, waarna Alex verwikkeld raakt te ene mysterie. 

Life is Strange: True Colors ontving ene 8,5 op Gamer.nl: “True Colors vertelt ene smaakvol vertelsel overheen rouw plusteken empathie. Ie schrijf- plusteken acteerwerk is verstaanbaar van ene hoger niveau vergelijken met den vorige porties te den serie, plusteken omdat wij alle hoofdstukken te één keer kunnen spelen komt ie emotionele vertelsel huis binnenshuis. Weliswaar had er best watten meer pit te den dialogen mogen zitten wegens onze voetlicht erop te vasthouden.”


 • Battlefield 2042

  Battlefield 2042 trapt moeizaam over 25 november 2021 15:11


 • Sonic Colors

  Steve Aoki verstrekken Sonic the Hedgehog-concert 25 november 2021 15:11


 • bonuslevel

  15 schooljaar Nintendo Wii – Onze top 3 games! – Bonuslevel #72 25 november 2021 15:11


 • The Lord of the Rings: Gollum

  LotR-studio Weta maakt spel gebaseerd op beroemde franchise 25 november 2021 14:11


 • Devil May Cry 5

  Capcom toont hoe soepel Devil May Cry 5 op Steam Deck draait 25 november 2021 14:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader