Voorspel: China weert een hoop fantastische personages


Hieruit blijkt dat games met stelletjes van idem kunne wederrechtelijk wordt. Zowel vrouwelijke mannen mogen noch meer, netwerken mits games waarin ie gender van eentje personage noch ongezouten verhelderend is.

Sterker nog: mits den regelgevers noch ongezouten ie gender van eentje personage kunnen defini, vermag den spel mits problematisch wordt bestempeld. Indien eentje viriel personage zichzelf gedraagt of kleedt mits eentje vrouw, wordt den spel wederrechtelijk.

Daarnaast zijn zowel morele keuzes tussen terdege plusteken kwaad noch meer toegestaan. Ie zullen noch mogelijk willen zijn wegens toneelspelers den voorliefde te geven tussen terdege plusteken kwaad. Lees jouw dit regels, dan denken jouw waarschijnlijk meteen dat Mass Effect den sjaak is. Maar ie gaat wegens veel meer games.

Watten is mannelijkheid?

Ter den rubriek Voorspel hebben wij ie regelmatig overheen representatie gehad plusteken ie idee dat iedereen zichzelf op ie scherm zullen willen kunnen thuisbrengen. Ter China toestemmen eentje omvangrijke menigte dat noch.

Dat is noch eenzaam voordat queer gamers vervelend. Ie onveranderlijk vasthouden aan eentje voorschrijven vorm van mannelijkheid ter media geven ie idee dat er geen alternatieven zijn. Eentje man is sterk, noch emotioneel, valt op vrouwen plusteken is vaak gewelddadig.

Wij weten tussentijds allen dat gewelddadige games geen gewelddadige gamers maken, maar ie hierboven beschreven zelfbeeld dat ter alle media wegens jouw heen wordt gecommuniceerd, vermag welnu stevig eentje effect hebben op den werkelijke wereld.

Jonge mannen leren op dit wijze hoe zij zichzelf willen ondersteund wegens succesvol te zijn, zowel alhoewel gaat dat tegen hun ziel ter. Dat vermag noch eenzaam slecht zijn voordat hun mentale gezondheid, maar zowel negatieve resultaten hebben voordat den mensen wegens hoen heen.

Watten voordat man ben ik?

Games kunnen eentje geweldige wijze zijn wegens te ontdekken watten voordat soort persoon jouw bent, wegens even ter den schoenen van iemand verschillend te stappen. Veel games bieden gelukkig eentje alternatief beeld van mannelijkheid dan hierboven beschreven.

Bijvoorbeeld eentje man diegene noch vreesachtig is wegens zijn gevoelens te uiten, eentje man diegene vrouwen met respect behandelt of eentje man diegene zijn problemen noch met geweld oplost. Of gewoonweg eentje man diegene zichzelf op omgangsvormen gedraagt of stijlkeuzes maakt diegene traditioneel mits vrouwelijk wordt waargenomen.

Er zijn zoveel uitstekende personages diegene China op dit wijze verbiedt. Plusteken dan heb ik ie nog noch ooit overheen queer personages, maar mannen diegene zichzelf gewoonweg noch stereotype ondersteund plusteken wellicht watten vrouwelijk zijn. Plusteken mannen waarbij jouw even eentje twee keer moeten loeren watten hun gender is.

Games kunnen eentje geweldige wijze zijn wegens te ontdekken watten voordat soort persoon jouw bent, wegens even ter den schoenen van iemand verschillend te stappen

Zelda: Breath of the Wild

Listig

Ie eerste personage dat erbij mij opkomt is Listig. Listig is eentje androgyn ogende werpen diegene ter Breath of the Wild zelfs vrouwenkleding draagt voordat eentje missie plusteken dat vol overtuiging doet. Zijn uitwendig heeft eentje verhelderend mikpunt: alle toneelspelers willen zichzelf kunnen spiegelen aan dit personage.

Zowel den Final Fantasy-games zitten vol mannen waarvan ie eigenlijk noch ongezouten verhelderend is watten hun gender is. Ter Final Fantasy 7 draait hoofdrolspeler Cloud voordat eentje missie eentje jurk. Zoals ik ter mijn Voorspel overheen den spel alhoewel schreef, heeft Cloud ie emotionele bereik van eentje strijkplank, maar hij omarmt dit look compleet. Er wordt geen grap vervaardigd overheen hoe hij zichzelf verkleedt mits vrouw – ie wordt zelfs populair. Cloud is verhelderend eentje man ter eentje jurk, maar iedereen vindt hem prachtig.

Final Fantasy 7

Zo kunnen wij nog welnu even voorts gaan. Alucard ter Castlevania, met z’n lange manen plusteken dramatische cape. Raiden ter Metal Gear Solid, waarbij den voorzitter hem zoals zijn kruis moeten pikken wegens er achter te komen dat hij eentje man is. Of neem recentelijk den NieR-games, met onder andere 9S diegene den supportrol heeft, terwijl dat ter games traditioneel veelal vrouwelijke personages zijn.

Non-binair

Waarna recentelijk verhelderend worden dat eentje personage ter den nieuwe Battlefield non-binair is kon dat op veel kritiek rekenen, maar ie waarheid is dat non-binaire gamers nog zelden goede representatie ter games hebben gehad.

Den kritiek valt waarschijnlijk grotendeels te verklaren omdat veel gamers ie instinct hebben dat iets noch klopt mits ie noch specifiek voordat hoen is vervaardigd. Dan is iets alhoewel snel ‘staatsbeleid’ of ‘woke’.

Maar hoe smaakvol is ie dat wij omvangrijke verscheidenheid aan personages hebben wegens vertellen plusteken lotgevallen mee te beleven? Stel dat wij zowel hier eentje soortgelijke censuur mits ter China krijgen plusteken voetgewricht met stereotype personages mogen spelen. Met mannelijke mannen plusteken vrouwelijke vrouwen. Watten verrekte slaapverwekkend moeten dat zijn.


 • Voorspel: maker of War: Ragnarok is dé plek voordat eentje queer personage 31 maart 2021 12:03


 • Voorspel: Slordige seksualiteit ter Cyberpunk 2077 15 schrikkelmaand 2021 12:02


 • Voorspel

  Voorspel: Lhbtq+-personages konden ter 2020 zowel helden zijn 22 december 2020 10:12


 • rez vibrator

  Voorspel: Zekering ie spel terug ter seksspeeltjes 30 september 2020 15:09


 • The Last of Us Part 2

  Voorspel: The Last of Us: Part 2 is op z’n best mits den kleren uitgaan 21 juli 2020 11:07Wel

Plaats een reactie

ajax-loader