'Cyberpunk 2077 zal uiteindelijk bekendstaan als erg goede game'


Dat meldt directeur Adam Kiciński te eentje vraaggesprek met Den Poolse krant Rzeczpospolita. “Cyberpunk 2077 is ie grootste, uiterst ambitieuze plusteken uiterst ingewikkelde project te onze zevenentwintigjarige geschiedenis. Ter nagenoeg elk opzicht hebben wij geprobeerd onze limieten te verleggen, netwerken mits wij met elke The Witcher-game hebben gedaan.”

Hij voortzetting: “Eentje nieuwe franchise uitbrengen zit vol met uitdagingen plusteken risico’s, zeker wanneer ie concept zo ingewikkeld is. Wij hebben eentje gigantische, levendige, futuristische stad totdat leven gewekt genaamd Night City, waar non-lineaire vertellen van personages plaatsvinden. Wij zijn trots op vele aspecten, maar noch alles is getogen zoals verwachten. Weliswaar hebben wij veel bewustzijn rondom Cyberpunk gecreëerd. Overal ter wereld zijn ventilatoren van ie universum plusteken den personages.”

Cyberpunk 2077 worden op lancering gehekeld vanwege den pers plusteken vele gamers wegens vele bugs plusteken andere problemen. Op PlayStation Store worden den spel zelfs geruime tijdstip verwijderd. Weliswaar denkt Kiciński dat den reputatie van den spel uiteindelijk positief zullen zijn: “Wij denken dat Cyberpunk 2077 op den lange termijn mits eentje hevig goede spel waargenomen gaat wordt, plusteken netwerken mits onze andere games jarenlang blijft verkopen – zeker vermits hardware steeds krachtiger wordt plusteken wij den spel blijven verbeteren.”

Volgend schooljaar willen er meer updates uitkomen voordat den spel, honingdrank eentje versie voordat den nieuwe spelcomputers van Sony plusteken Microsoft. “Wij hebben welnu veel geleerd van den oorspronkelijke release. Ie gaf onzerzijds eentje spade onder den kont plusteken heeft onzerzijds gemotiveerd wegens wendingen vanwege te voeren diegene onzerzijds uiteindelijk huis gaan maken.”

Ter idem vraaggesprek gaf Kiciński zowel aan dat CD Projekt Red eentje onafhankelijke ontwikkelaar wil blijven. “Wij zoeken zowel noch zoals eentje strategische investeerder.”


 • Halo Infinite

  Watten spelen wij dit weekend? 27 plusteken 28 november 26 november 2021 16:11


 • Dramatisering van hoe Nvidia's DLSS-upscaling werkt.

  Nvidia’s DLSS nu officieel ondersteund op Valve’s Proton 26 november 2021 16:11


 • Black Friday-deals: Xbox One 26 november 2021 16:11


 • Black Friday

  Hier vind jouw alle Black Friday-deals voordat gaming 26 november 2021 16:11


 • Art of God of War

  Black Friday: Den lieve gaming merchandise plusteken hebbedingetjes 26 november 2021 16:11Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader