Hoogtepunten: Battlefield 2042 trapt moeizaam af


Roblox klaagt YouTuber aan wegens opruiend rijrichting

The Roblox Corporaton, ie concern achter ie populaire spel Roblox, klaagt YouTuber Ruben Sim aan. Den YouTuber zullen ie concern op allerlei wegen teisteren.

Lees voorts

Roblox

Lego Builder’s Journey nu verkrijgbaar op Xbox

Lego Builder’s Journey is nu digitaal verkrijgbaar op Xbox Series X plus S plus Xbox One.

Den spel wasgoed voorheen alreeds verschenen op pc plus Nintendo Switch, plus laat toneelspelers allerlei puzzels oplossen met Lego-constructies wegens zo eentje Lego-poppetje rond te kunnen toestaan wandelen.

Lees voorts

Lego Builder's Journey

Battlefield 2042 trapt moeizaam over

Twee weken na onze eerste bevindingen vanaf review te progress lijkt den lancering van Battlefield 2042 uitgehard. Den servers kolken op volle toeren, maar den ervaringen daarop uitrichten voorheen twijfelen dan overtuigen. Te den voet heeft den nieuwe Battlefield leuk watten potentie, maar den shooter wordt vooralsnog afgescheept te eentje hevig wankel schip.

Battlefield splitst zichzelf ditmaal op te drietal losse segmenten. All-Out Warfare is simpelweg ‘ie nieuwe Battlefield’, Battlefield Portal remixt dat met eerdere nostalgie uit den serie plus Hazard Zone staat op zichzelf mits competitieve survivalmodus. Ie is, zoals voorheen alreeds uiteengezet, leuk watten Battlefield. Tegelijkertijd maakt dat den shooter zowel opvallend dun gelaagd, tijdens vlagen zelfs ondoordacht. Des te meer wij spelen, des te schrijnender dat wordt.

Lees voorts

Battlefield 2042

Dragon Ball: The Breakers krijgt volgende maand gesloten bèta

Toneelspelers diegene zichzelf inschrijven kunnen mogelijk op 4 plus 5 december op bepalend tijden met den spel aan den slag. Op zaterdag zijn den servers tussen 03:00 plus 07:00 uur, 13:00 plus 17:00 uur, plus 19:00 totdat 23:00 uur live, plus op zondag tussen 03:00 plus 07:00 uur.

Ene nieuwe trailer legt daarnaast den spelsystemen van den spel uit. Te Dragon Ball: The Breakers willen zogenaamde Survivors weggaan van eentje Raider. Surviors voorschrijven overheen verschillende middelen, zoals den zielen van weten personages wegens terug te vechten. Den Raider betreft eentje krachtige vechter uit ie Dragon Ball-universum dat alle Survivors probeert uit te schakelen.

Lees voorts

Dragon Ball: The Breakers

Nintendo veroordeelt Activisions reactie op giftige werksituatie

Te navolging van Sony plus Microsoft heeft zowel Nintendo zichzelf ontkennend uitgesproken overheen ie tekort aan handeling tijdens Activision Blizzard wegens diens giftige werksituatie op te lossen.

Doug Bowser, den directeur van Nintendo Amerika, heeft zichzelf daarginds te eentje inwonende e-mail overheen uitgelaten, zo heeft Fanbyte gemeld. “Nipt zoals jullie volg ik den laatste ontwikkelingen te Activision Blizzard plus den blijvende berichten overheen seksuele vreesaanjaging plus virulentie te ie concern. Ik vind dit berichten verontrustend. Zij staan rechthoekig op mijn waarden plus diegene van ie concern.”

Lees voorts

Activision Blizzard

Keanu Reeves wil Neo of John Wick noch te Mortal Kombat zien verschijnen

Indien ie aan uitvoerder Keanu Reeves ligt, verschijnen personages Neo uit The Matrix plus John Wick nooit te Mortal Kombat-games.

Dat laat hij weten tijdens ie beantwoorden van vragen van ventilatoren te eentje video van Esquire. Hij worden gevraagd of hij eentje van den personages graag te eentje Mortal Kombat-game ziet verschijnen. “Indien ie aan mij ligt noch. Mortal Kombat is groots, maar Neo, John Wick… weet jouw, diegene uitrichten hun inherent goedje. Mortal Kombat doet zijn inherent ding.”

Lees voorts

Mortal Kombat

Voorspel: China weert eentje opeenstapeling fantastische personages

Wil jouw te China eentje filmrolletje zien of eentje spel spelen, dan loop jouw tegen allerlei limieten aan. Regelmatig wordt er scènes uit films geknipt diegene wegens censuur noch zijn toegestaan. Recentelijk is er eentje memo gelekt waarin nieuwe regels zijn opgesteld voordat games.

Hieruit blijkt dat games met stelletjes van idem kunne wederrechtelijk wordt. Zowel vrouwelijke mannen mogen noch meer, netwerken mits games waarin ie gender van eentje personage noch onmiddellijk verhelderend is.

Lees voorts

Voorspel

Microsoft publiceert oude schrijven waarin ie overname Nintendo bespreekt

Indien onderdeel van den verjaring van Xbox heeft Microsoft eentje oude schrijven gepubliceerd waarin ie eentje overname van Nintendo bespreekt.

Dat merkte Eurogamer vandaag op. Den schrijven is origineel schrijven doorheen den ie toenmalige schoolhoofd van hardware, Rick Thompson, plus gestructureerd aan voormalige Nintendo of America-directeur Jacqualee Story. Erin probeert Thompson eentje meeting met voormalige hardware-hoofd Genyo Takeda plus voormalige Nintendo-directeur Hiroshi Yamauchi op te zetwerk.

Lees voorts

‘Cyberpunk 2077 zullen uiteindelijk bekendstaan mits hevig goede spel’

Ontwikkelaar CD Projekt Red denkt dat Cyberpunk 2077 uiteindelijk mits hevig goede spel vertrouwd zullen staan.

Dat meldt directeur Adam Kiciński te eentje vraaggesprek met Den Poolse krant Rzeczpospolita. “Cyberpunk 2077 is ie grootste, uiterst ambitieuze plus uiterst ingewikkelde project te onze zevenentwintigjarige geschiedenis. Te haastigheid elk facet hebben wij geprobeerd onze limieten te verleggen, netwerken mits wij met elke The Witcher-game hebben gedaan.”

Lees voorts

Cyberpunk 2077

Tweede volwassene update voordat Battlefield 2042 nu vacant

Dice heeft den tweede volwassene update voordat Battlefield 2042 uitgegeven.

Gisteren liet Dice alreeds weten dat er vandaag eentje nieuwe update zullen uitkomen. Den gunplay moeten ermee te ieder geval verbeterd wordt. Zo willen kogels preciezer vijanden treffen, vooral wanneer wapens ingezoomd zijn.

Lees voorts

battlefield 2042battlefield 2042

Toneelspelers vinden onafgemaakte vr-modus te GTA: The Trilogy

Ben Turpin van Rockstar Intel plaatste eentje video op Twitter waarin den modus is te zien te San Andreas. Dat lijkt eentje ietsje op den first-person modus uit Grand Theft Wagen 5, maar is toegankelijk doorheen GTA.VR.1 te te typen te ie debugmenu, watten insinueert dat ie bedoeld wasgoed mits vr-modus.

Logischerwijs vermag den onafgemaakte modus ge ingeschakeld wordt via ie debugmenu, watten weer ge toegankelijk is doorheen mods te tradities. Ie is noch vertrouwd waarom er uiteindelijk niets mee is gedaan; mogelijk wasgoed er noch toereikend tijdstip wegens den optie over te maken, of wellicht is ie eentje test voordat den vr-versie van San Andreas diegene aangekondigd is voordat Oculus Quest 2.

Lees voorts

gta the trilogy

  • Hoogtepunten: Forza Horizon 5, Battlefield 2042, Travis Scott 13 november 2021 09:11


  • Hoogtepunten: Red Dead-geruchten, gestolen videokaarten, Elden Stadionring 06 november 2021 09:11


  • Splinter Cell

    Hoogtepunten: ‘Nieuwe Splinter Cell te ontwikkeling tijdens Ubisoft’ 23 oktober 2021 09:10


  • Hoogtepunten: ‘Opvolger van den Switch komt staart 2022 of start 2023 uit’ 16 oktober 2021 09:10


  • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

    Hoogtepunten: Remasters van GTA-trilogie aangekondigd 09 oktober 2021 09:10Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader