Marvel’s Guardians of the Galaxy snapt schieten niet


Ik speel op dit ogenblik veel Halo Infinite-multiplayer, plusteken ik ben verliefd op ie vuren ter diegene spel. Ie voelt zo wasgoed wegens ie laatste salvo van jou battle rifle precies ter ie gedachten van jou tegenstander te legen. Den terugkoppeling, ie herladen, den audio, ie klikkende sound wanneer jou inzoomt: ie heeft eentje militaire feel diegene maar moeilijk uit te leggen is. Ie voelt zwaar plusteken ie voelt wasgoed. Keer na keer na keer.

Halo Infinite

Goede geweren

Ik heb waarschijnlijk den meeste shooter-recensies op dit webstek schrijven plusteken schenkkan zonder alhoewel te veel controverse stellen dat sommige geweren gewoon immer eentje klassieke feel zullen blijven liefhebben.

Ik noem den Super Shotgun uit Doom 2. Ie pistool ter Halo: Combat Evolved. Den kruisboog ter Gears of War. Den G36C ter Rainbow Six 3 plusteken Raven Shield. Hanzo’s kruisboog ter Overwatch. Den raketwerper ter Quake 3. Den AWP ter Tegenstoot-Strike 1.6. Ie zijn allen voorbeelden van geweren diegene ter ie collectieve gamershart gesloten zijn. Wegens intact verschillende uitgangspunten wellicht, maar wasgoed voelen doet zij allen.

Gamerecensenten trachten zulke geweren alhoewel jaren te duiden ter recensies. Want watten maakt zij nou precies wasgoed? Ie komt neer op eentje soort sentiment. “Ie knalt lekker” of “jou voelt den impact van den kogels” zijn veelgehoorde gronden. Plusteken voordat den duidelijkheid: zowel ik ben ginds debet aan, zelfs ter den alinea’s hierboven. Ie is gewoon intact moeilijk wegens den vinger op den juiste plek te leggen, omdat er zoveel plekken zijn. 

Overwatch

Hoeveel? Nou: ie raderblad van looplijnen van tegenstanders, animaties tijdens ie vuren plusteken ie herladen, animaties mits eentje tegenstander geraakt wordt, den terugstoot, ie sound plusteken hoe dat sound (hierbinnen plusteken buitenshuis) galmt, muzzle flash, kogels diegene valleien na eentje bepalend afstand, den vlugheid van ie herladen, den precisie van den hitboxes, den vlugheid (travel time) van jou kogels, of ie raderblad van eentje salvo steeds idem is of zo triviaal – plusteken zo kun jou waarschijnlijk nog welnu even standhouden.

Dat is intact watten. Maar welke factoren zijn dan ie belangrijkst? Tja, er is helaas geen publiek research gedaan zoals waarom sommige game-geweren zo wasgoed aanvoelen. VICE schreef eentje wieg wetsartikel overheen ie ‘waarom’, maar zowel dat wetsartikel leunt op anekdotes. Samengevat: grafiekjes of cijfers verzaken, dus ie is immer eentje kwestie van smaakwaarneming.

Weliswaar lef ik met omvangrijke zekerheid te zeggen dat ie vuren ter Guardians of the Galaxy ie slechtste vuren is dat ik dit schooljaar ter omvangrijke titels heb waargenomen.

Guardians of the Galaxy

Goede spel, slechte knalactie

Mijn eerste twee confrontaties mits hoofdrolspeler Peter Jason Quill ter Marvel’s Guardians of the Galaxy zijn eentje ietsje onwennig, plusteken schrede straks ontvang ik feitelijk voort waardoor dat nou precies komt. Ie vuren is noch uitsluitend noch wieg, ie voelt gewoon noch wasgoed. Den wapens missen punch. Vijanden reageren te weinig mits zij geraakt wordt. Den modellen plusteken animaties van den eerste tegenstanders (gelei-blokken) promoten zowel noch mee. Plusteken jou alternatief, eentje lichtknop wegens mee te slaan, is alhoewel helemaal uitermate clunky.

Den wapens van Peter ‘Strak-Lord’ Quill zijn eentje variatie op submachinegeweren. Traditioneel waargenomen zijn dat wapens diegene jou ter games vaak van relatief dichtbij wilt usances. Maar ter Guardians of the Galaxy ben jou noch immer dichtbij jou vijanden. Den strijdperk’s waar gevechten plaatsvinden zijn best weids, plusteken ter diegene situaties voelt ie noch intuïtief wegens van redelijk veraf op vijanden te vuren. Weliswaar is dat volgens ie vormgeving van den confrontaties welnu den bedoeling.

Dat voelt gewoon raar. Jij geweren ter diegene spel dragen tijdens aan eentje sentiment van onmacht. Jij voelt jou voordien zwak ter Marvel’s Guardians of the Galaxy dan dat jou jou sterk voelt. Diegene active reload schenkkan dat noch verhelpen. Nu draait diegene spel voordat eentje vitaal onderdeel wegens ie inschakelen van schoonmaakster via jou teamgenoten, maar ie is plusteken blijft eentje raadsel waarom den ontwikkelaars hier noch hebben gekozen voordat iets krachtigers. Zelfs den audio waas punch.

guardians of the galaxy

Toegegeven: Peter Quill’s Elemental Guns wordt naarmate den spel vordert eentje steeds minder omvangrijke wrevel. Den geweren wordt huis dankzij skills plusteken jou went eraan dat zij watten minder punch hebben, dus uiteindelijk speel jou diegene spel uit zonder jou alhoewel te veel te irriteren aan ie smakken. Ook: den spel wordt zowel steeds huis. Ie vertelsel plusteken den regie is zelfs verrassend wasgoed.

Slechte geweren paardenhoeven eentje spel dus noch vanaf se te verzieken. Maar jeetje, watten had Guardians of the Galaxy tijdens goede knalactie gebaad. Ik kwalijker mij groenkleurig plusteken geel mits ik diegene spel speel. Er zijn welnu meer games diegene smakken noch vatten, maar zelden begrepen games ie zo slecht mits Marvel’s Guardians of the Galaxy. Plusteken omdat niemand ie erover heeft, start ik mij feitelijk uit te vragen of ie zuiver aan mij ligt. 

Elke zaterdag verschijnt er eentje katern op Gamer.nl diegene (veelal) ingaat op actuele gebeurtenissen. Lees zowel:


 • Ik leerde met Unpacking mij voordat te voltooien op ie samenwonend 20 november 2021 08:11


 • Halo 2

  Halo 2 is eentje wond diegene nooit heelt 13 november 2021 08:11


 • Tijd

  Games: wie heeft er nog tijdstip voordat? 06 november 2021 08:11


 • metroid dread

  Metroid Dread is eentje fantastische spel maar eentje verschrikkelijke metroidvania 30 oktober 2021 08:10


 • uncharted

  Via eentje domme gamereeks mits Uncharted past eentje domme actiefilm 23 oktober 2021 08:10Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader