Mod verbetert graphics van Grand Theft Auto: The Trilogy


Hij werkt specifiek aan San Andreas. Hoewel hij noch alle textures te ie spel verbetert, gaat ie welnu wegens specifieke textures diegene opvallen. Voort zij te vervangen moeten ie spel huis ogen. Ie gaat onder andere wegens volwassene wegen, den voetpad, zand, modder plus rotsen. Den modder laat weten dat hij nog lang noch klaar is plus den spel blijft verbeteren. Hier schenkkan den mod gedownload wordt.

Den vernieuwde trilogie word sinds release gehekeld vanwege pers plus gamers wegens den vele technische problemen. Rockstar heeft zichzelf indien gevolg daarvan verontschuldigd voordat den staat van den collectie. Zowel heeft ie op pc den klassieke versies van den drietal games uit den collectie weer vacant poneren. Tussentijds is er ene eerste volwassene update voordat den collectie uitgebracht.

Gamer.nl gaf ene 4 aan GTA: The Trilogy – The Definitive Edition: “Twee decennia lang stonden den drietal GTA-games uit ie PlayStation 2-tijdperk symbool voordat den opkomst van ie openwereldgenre. Hun grensverleggende vrijheid plus tijdloze naslag gaven onzerzijds herinneringen voordat ie leven. Nu staan dit historische games te één opstopper symbool voordat watten ene remaster absoluut noch moeten exporteren.”


 • Beyond a Steel sky

  Den ontwikkeling van Beyond a Stengel Sky 27 november 2021 10:11


 • Housemarque hint zoals iets verwant aan Returnal 27 november 2021 10:11


 • Marvel Avengers laura bailey interview

  Marvel-mmo te den maak ter studio achter DC Universe Online 27 november 2021 10:11


 • Fortnite

  Ordner van Fortnite Chapter 3 mogelijk gelekt 27 november 2021 10:11


 • Battlefield 2042

  Hoogtepunten: Battlefield 2042 trapt moeizaam overheen 27 november 2021 09:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader