Ook in Animal Crossing: New Horizons is het Black Friday


Ter ie in-game winkeltje, waar elke dag nieuwe spullen te koop staan, is ie vanaf vandaag uitverkoop. Alle items kunnen ginder met dertig procent korting gekocht wordt. Den korting is geldig totdat staart dit maand. 

Ie gaat daarbij feitelijk wegens alle items te den winkelzaak: den speciale items diegene dagelijks wisselen, den seizoensitems plus alle gebruikelijke gereedschappen plus ie verpakkingspapier dat elke dag verkrijgbaar is.

Toneelspelers willen welnu den laatste versie van New Horizons hebben wegens gewoonte te kunnen maken van den kortingen. ‘Nook Friday’, zoals ie tijdelijke evenement wordt verwoord, is namelijk met ene recente update aan den spel toegevoegd.


 • Halo Infinite

  Watten spelen wij dit weekend? 27 plus 28 november 26 november 2021 16:11


 • Dramatisering van hoe Nvidia's DLSS-upscaling werkt.

  Nvidia’s DLSS nu officieel ondersteund op Valve’s Proton 26 november 2021 16:11


 • Black Friday

  Hier vind jou alle Black Friday-deals voordat gaming 26 november 2021 16:11


 • Black Friday-deals: Xbox One 26 november 2021 16:11


 • Art of God of War

  Black Friday: Den uitgelezene gaming merchandise plus hebbedingetjes 26 november 2021 16:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader