PB Tails Choc-controller heeft een fundamenteel probleem


Den PB Tails Choc combineert scherpe hoeken, rechte strepen plusteken opvallende, maar aangename kleurenschema’s voordat eentje opmerkelijk, retro-futuristisch vormgeving. Ondanks ie waarheid dat den Choc te verbinden is aan eentje Nintendo Switch, smartphone én laptop, is vrij manifest dat den Switch leidend wasgoed ter den doelgroep. Dat zie jouw aan den analoge sticks, diegene eenzelfde uitstraling plusteken bewegelijkheid hebben mits diegene op den Joy-Cons van Nintendo. Zowel merknaam jouw ie aan den viertal actieknoppen aan den rechterkant (A, B, X plusteken Y), diegene eveneens juist overgenomen zijn.

PB Tails Choc

Den plus- plusteken minkoppen, evenals den thuisknop plusteken den schakelaar voordat ie maken van screenshots plusteken video’s, vastmaken dat idee des te meer. PB Tails pakt ie op ie streek van den vierpuntdruktoets, den plaatsing van den analoge sticks plusteken den schouderknoppen leeg welnu verschillend aan. Den vierpuntdruktoets zit linksboven van den linker analoge stick plusteken voelt glad plusteken glibberig aan. Ondanks ie waarheid dat jouw den schakelaar noch verafgelegen hoeft ter te verklikken, verstrekken den vierpuntdruktoets jouw noch immermeer ie vertrouwen dat den input geregistreerd wordt. Zeker voordat vechtspellen vermag zulk rampzalig zijn.

Comfortabele gamehouding?

Den plaatsing van den analoge sticks is leuk. Jouw duimen toerusten op eentje ontspannen wijze plusteken den bediening voelt intact intuïtief plusteken natuurlijk. Erin uitrichten zij noch onder voordat den analoge sticks op den Joy-Cons van Nintendo. Wij zijn daarenboven geen problemen met drifting tegengekomen, eentje vitaal pluspunt. Den viertal schouderknoppen zijn met twee vingers te dienen. Voort ie hexagonale vormgeving van den PB Tails Choc vallen jouw wijsvingers precies ter den juiste hoek. Toegegeven: ie is even wennen wegens zodoende den schouderknoppen te dienen, maar te enkele potjes heb jouw den bediening onder den knie.

PB Tails Choc

Eerst verstrekken den controller ie idee eentje comfortabel alternatief te zijn voordat iedereen met eentje Nintendo Switch, den console waar den gamepad voornamelijk op getest is. Maar ter diegene ervaring ontwikkeling helaas snel scheuren plusteken komt er eentje onontbeerlijk probleem bovendrijven: jouw kunt er noch lekker mee gamen. Natuurlijk is ie zo dat eentje controller honingbij iedereen verschillend ter den hand ligt. Daarom hebben wij zowel mensen uit den directe omstreken ingeschakeld, op zoek zoals reserve ervaringen. Iedereen concludeert werkelijk idem: ie is eentje cool ogende controller, maar ie vormgeving zit hem ter den weg.

Schakelaars te sluit op jawel

Den viertal actieknoppen aan den rechterkant zitten namelijk te sluit op den zoom. Daardoor zit jouw duim vaak ter eentje oncomfortabele positie. Trio van den vijf schakelaars ter ie midden, gepresenteerd ter eentje V-vorm, zijn daarenboven moeilijk bereikbaar zonder jouw hand lichamelijk te verrijden. Ter veel gevallen raak jouw den analoge sticks aan diegene te sluit op diegene schakelaars gepositioneerd zijn. Wil jouw bijvoorbeeld den Turbo-knop gewoontes, dan moeten jouw jouw hand optillen plusteken met jouw duim eentje kruisboog maken, want verschillend kom jouw er noch terdege honingbij. Dit is eentje geval vorm daarboven functie plusteken dat werkt den Choc tegen.

PB Tails Choc

Omdat den Choc zo dun plusteken smal is, kun jouw jouw ringvingers plusteken pinken noch lekker vergeten. Zij zitten eentje ietsje ter den weg. Ie is best zonde dat zulke problemen aan ie licht komen, want den PB Tails Choc heeft mooie eigenschappen. Denken aan bewegingsgevoelige bediening plusteken terdege waarneembare force terugkoppeling. Daarenboven kun jouw met den controller jouw Switch opfrissen, watten den Voor 2 van 8bitdo bijvoorbeeld noch vermag. Installeren is zowel zo gedaan: jouw koppelt den controller met eentje usb-c-kabel ter jouw Nintendo Switch, waarna hij meteen geregistreerd staat op ie systeem.

Voordat wie is den controller?

Indien jouw op eentje Nintendo Switch gamet, dan heb jouw moeiteloos controllers honingbij jouw ter den vorm van den Joy-Cons, diegene voorschrijven overheen alle toerusting functies. Met eentje Switch Houvast tover jouw diegene Joy-Cons daarenboven wegens ter eentje volwaardige controller. Dan kun jouw huis den Houvast meenemen wanneer jouw op zoek bent zoals eentje compacte controller voordat onderweg. Den Joy-Cons hebben zowel eentje betere accuduur: zij gaan totdat twintig uur mee, waar den Choc na ruwweg vijftien uur weer opgeladen moeten wordt. Ie enige watten doorslaggevend vermag zijn, is den prijs. Omgerekend komt diegene neer op zo’n veertig euro, speciaal verzendkosten. 

PB Tails Choc

Gamers diegene welnu ooit spellen spelen op eentje smartphone of laptop plusteken diegene toestellen meenemen op trektocht, kunnen hun voordeel wellicht nog halen uit den compacte factor van den PB Tails Choc. Den producer levert namelijk standaard eentje kleine case (met usb-c-kabel) mee waar jouw hem ter opbergt. Ie pakketje neemt weinig ruimte ter deeg plusteken vermag uitkomst te voordat mensen diegene onderweg gamen. Maar dat is eentje te kleine usercase plusteken zeer specifieke situatie, diegene daarenboven den minpunten noch toestaan wijken. Zelfs voordat dit bedrag kun jouw Choc huis toestaan ligt.


 • Battlefield 2042

  Battlefield 2042 trapt moeizaam overheen 25 november 2021 15:11


 • A New World

  New World is verre van opzienbarend 22 november 2021 10:11


 • Den Jbl Quantum 350 weet noch te overtuigen 21 november 2021 10:11


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Grand Theft Automaat: The Trilogy – The Definitive Edition is geschiedvervalsing 16 november 2021 09:11


 • Call of Duty Vanguard

  Call of Duty: Vanguard koop jouw voordat den multiplayer 13 november 2021 13:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader