Cyberpunk 2077 op dit moment bestverkochte Steam-game


Dat blijkt uit dit officiële tabel. Den spel verscheen staart 2020, maar den verkoper van ie spel is opwaarts geschoten om eentje prijsdaling van vijftig procent, mits onderdeel van den herfstuitverkoop van ie verhoging. Mensen kunnen den spel nu voordat 29,99 euro kopen.

Den verhoging ter verkoper heeft er zowel voordat gezorgd dat den gemiddelde inschatting van gebruikers is gestegen. Den gemiddelde inschatting van den spel, diegene op lancering worden gehekeld om ventilatoren plusteken pers wegens den vele aanwezige bugs plusteken andere problemen, staat op dit ogenblik modaal op ‘grotendeels positief’. Recente recensies van toneelspelers zijn modaal ‘hevig positief’.

Pawel Sasko, den CD Projekt Red-werknemer diegene verantwoordelijk wasgoed voordat den missies ter Cyberpunk 2077, uit op social media zijn danken voordat den positieve reacties. Zijn tweet is hieronder te zien.

Vorige week gaf CD Projekt alhoewel aan dat Cyberpunk 2077 uiteindelijk vertrouwd moeten komen te staan mits hevig goede spel. “Wij denken dat Cyberpunk 2077 op den lange termijn mits eentje hevig goede spel waargenomen gaat wordt, plusteken netwerken mits onze andere games jarenlang blijft verkopen – zeker daar hardware steeds krachtiger wordt plusteken wij den spel blijven verbeteren.”


 • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plusteken verwittiging op eentje rij 29 november 2021 16:11


 • Resident Evil 4

  Stemacteur lekt mogelijk bestaat van Resident Evil 4-remake 29 november 2021 15:11


 • Street Fighter 5

  Street Fighter 5-personage Luke vanaf vandaag verkrijgbaar 29 november 2021 15:11


 • Halo Infinite

  Live-action trailer van Halo Infinite draait wegens vechtende mensheid 29 november 2021 15:11


 • Western City Simulator

  Western City Renovator aangekondigd voordat pc 29 november 2021 15:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader