Eén The Game Awards-onthulling laat al 2,5 jaar op zich wachten


Dat laat presentator plus organisator Geoff Keighley weten op social media. “Ik zag televisiekanaal den laatste versie van eentje wereldpremière voordat The Spel Awards waar wij ofschoon tweeënhalf klas aan werken met den ontwikkelaar. Ik ben vereerd dat wij dit met den wereld mogen gaan porties.” Wegens watten voordat spel ie gaat is logischerwijs nog noch verstaanbaar. 

The Spel Awards wordt ter den nacht van 9 op 10 december gehouden plus live uitgezonden via internet. Ongeacht dat er awards wordt uitgedeeld aan games diegene dit klas zijn verschenen, willen er diverse nieuwe games wordt onthuld, evenzeer nieuwe trailer wordt getoond van volgende releases.


 • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plus kennisoverdracht op eentje rij 29 november 2021 12:11


 • Soul Sacrifice Delta

  Servers van Vita-games Soul Sacrifice plus Freedom Wars gaan offline 29 november 2021 11:11


 • Guilty Gear Strive

  Leer vechten met Happy Puinhoop ter Guilty Gear Strive 29 november 2021 11:11


 • Half-Life 2

  ‘Half-Life-spin-off Citadel past volmaakt honingbij Steam Deck’ 29 november 2021 11:11


 • cyberpunk 2077

  Cyberpunk 2077 op dit ogenblik bestverkochte Steam-game 29 november 2021 11:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader