Phil Spencer benoemt Psychonauts 2 tot zijn game van het jaar


Dat meldde hij voordien dit maand ter ene video met Major Nelson – den video is hieronder te bekijken. “Voordat mij is (Psychonauts 2) waarschijnlijk den spel van ie schooljaar – ie is gewoon ene geweldige spel. Voordat mij indien fan van Double Fine, is ie den uitgelezene spel diegene zij uiteindelijk hebben uitgebracht.”

Den platformer ontving voordien zowel hoewel den ‘Xbox Spel of the Year’award tijdens den 2021 Golden Joystick Awards. Den spel scoorde ene 8,5 op Gamer.nl: “Psychonauts 2 is misschien noch den uiterst afgewerkte platformer uiteindelijk, maar netwerk zoals ie eerste stukje barst dit avontuur van den slimme vondsten plusteken creativiteit. Den uitstapjes zoals ie binnenste van ie brein zijn noch exclusief hilarisch plusteken origineel, maar zweven immermeer op verrassende wegen samen met ie intrigerende hoofdverhaal. Den uitgebreide personages van bonte personages plusteken den met reserve’s gevulde spelwereld doet den surplus van ie werkgelegenheid. Ermee heeft Psychonauts na intact lang wachten tenslotte ene waardig voortzetting gekregen.”


 • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plusteken kennisoverdracht op ene rij 29 november 2021 16:11


 • Resident Evil 4

  Stemacteur lekt mogelijk bestaat van Resident Evil 4-remake 29 november 2021 15:11


 • Street Fighter 5

  Street Fighter 5-personage Luke vanaf vandaag verkrijgbaar 29 november 2021 15:11


 • Halo Infinite

  Live-action trailer van Halo Infinite draait wegens vechtende mensheid 29 november 2021 15:11


 • Western City Simulator

  Western City Renovator aangekondigd voordat pc 29 november 2021 15:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader