Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl zijn trouwe remakes


Erbij iedere mensenleven Pokémon-games hoort eentje mensenleven (welp)volwassenen diegene ervan is overtuigd dat dit den ‘werkelijke’ Pokémon-beleving is. Overheen één ding toeschijnen alle generaties ie ooit te zijn: vroeger wasgoed alles huis. Intact verrassend is ie dus noch dat Nintendo met enige regelmaat herziene versies uitbrengt. Den voorgaande remakes bewezen stuk voordat stuk dat nostalgie verkoopt. Dit impact vermag echter verschillen. Ginder waar SoulSilver plusteken HeartGold nog immermeer eentje vast plekje ter onzerzijds gamekast hebben, geraken Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl na ie uitspelen snel ter den verhuisdoos.

pokemon

Oud plusteken verrassend

Wanneer eentje spel zo sterk op nostalgie leunt mits dit remakes, moeten ie zowel op eentje andere methode den voetlicht weten te voorttrekken. Ie wordt verschillend lastig wegens zowel te eentje verrassend publiek op verlanglijstjes te geraken. Hieronder verstaan wij toneelspelers met weinig totdat geen Pokémon-ervaring, maar zowel zij diegene na jaren fanatiek spelen zijn afgehaakt. Voordat kip kunnen dit soort remakes zomaar eentje terugkeer zoals den franchise betekent. Dat is iets watten ontwikkelaar Ilca was begrepen heeft, want Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl stralen vreugde uit. Den mix van eentje Chibi-achtige overkoepelende wereld plusteken driedimensionale gevechten voelt aan mits verrassend, terwijl den charme van ouderwetse Pokémon-games er noch onder leidt.

Vanaf ie uur dat jou ontwaakt ter jou slaapkamer, totdat ie uur dat jou oog ter oog staat met Cynthia ter den Pokémon League, voelt alles vertrouwd aan. Jou beleeft idem avontuur mits vroeger, eenzaam voelen den paden diegene jou bewandelt eentje stuk minder kapotgetrapt. Daarnaast bevatten den remakes eentje veel wendingen diegene jou lijdensweg mits Pokémon Meester dragelijker willen maken.

Pokémon Brilliant Diamond
pokemon
pokemon

Veilig smullen

Zo roept den Pokétch wilde pokémon op wegens HM-gebonden bestormen voordat jou uit te voeren plusteken kunnen party-pokémon te allen tijde wordt omgewisseld met box-pokémon. Eentje plekje ter den party voordat Bidoof hoeft dus noch meer gereserveerd te wordt. Voorts voorkomt den autosavefunctie onnodig progressieverlies plusteken kunnen verdwaalde toneelspelers immermeer terugvallen op den hints ter ie pauzemenu. Dit soort logische ontwikkelingen diegene zowel ofschoon aan den afgelopen games hierbinnen den franchise zijn toegevoegd, zorgen voordat eentje prettigere spelbeleving.

Zowel ofschoon is ie geen grafisch stunt, den opgepoetste spelwereld van Pokémon Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl springt ter ie oog. Daarnaast loopt alles netwerken even lekkerder, waardoor jou jezelf nog sneller verliest ter den regio van Sinnoh. Dat zorgt ervoor dat jou jou focus er langer te vermag liefhebben, zodat jou na ie verslaan van den Pokémon League nog voldoende energie hebt wegens van den endgame te smullen. Er is dan nog voldoende te verrichten: zo kun jou urenlang dwalen ter ie Uitgestrekte Ondergrondse, op zoek zoals speciale plekken waar zeldzame pokémon loslopen, op legendarische pokémon jagen plusteken alle trainers weer uitdagen.

Jou beleeft idem avontuur mits vroeger, eenzaam voelen den paden diegene jou bewandelt eentje stuk minder kapotgetrapt

‘Verbeteringen’

Noch alle wendingen kunnen echter mits directe verbeteringen wordt beschouwd. Zo neemt den automatische XP Share – afkomstig uit Pokémon Sword plusteken Shield – den flow van den spel significant op den spade. Trainen ter ie grasmat is zo was mits overbodig. Zeker ter combinatie met den verlaagde moeilijkheidsgraad zorgt dit toevoeging voordat minder spannende gevechten. Watten tactische gevechten betreft ben jou horig van eentje één of twee gymleiders plusteken den Elite Four. Zowel voelt ie toevoegen van eentje nieuwe pokémon aan jou party intact verschillend dan ter ie origineel. Ervaring leert namelijk dat jou ter praktijk slechts één of twee pokémon tweedehands, omdat ie level van den surplus van jou party weliswaar welnu meegroeit. Dit leidt totdat minder verplichting met jou pokémon.

Dat noch alle wendingen even was werken ter eentje nieuwe Pokémon-game, is niets nieuwsbericht plusteken daarbij horig van ie type speler. Welnu opvallend is dat den besturing van den games verhelderend ontwikkeld is voordat eentje verouderd toneelpodium. Jou personage beweegt zichzelf voort overheen eentje spelraster, gebaseerd op den vierpuntdruktoetsbesturing van den Nintendo DS, watten loodrecht staat op den vrijheid diegene den analoge stick diegene jou ter dit remakes tweedehands moeten bieden.

Pokémon Brilliant Diamond

Uiteindelijk wordt er met Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl weinig risico genomen plusteken maakt ie noch zoveel indruk mits Pokémon SoulSilver plusteken HeartGold. Weliswaar verrichten den games op den watten knullige besturing na maar weinig vergissing. Den spelwereld staat mits eentje stulp plusteken klassieke Pokémon-games waren nog nooit zo sfeervol plusteken besmettelijk.

Pokémon  Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl zijn nu verkrijgbaar voordat Nintendo Switch.


 • PB Tails Choc

  PB Tails Choc-controller heeft eentje wezenlijk probleem 28 november 2021 10:11


 • Battlefield 2042

  Battlefield 2042 trapt moeizaam voltooid 25 november 2021 15:11


 • A New World

  New World is verre van verrassend 22 november 2021 10:11


 • Den Jbl Quantum 350 weet noch te overtuigen 21 november 2021 10:11


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Grand Theft Wagen: The Trilogy – The Definitive Edition is geschiedvervalsing 16 november 2021 09:11Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader