Champion Hill tijdelijk niet speelbaar in CoD: Vanguard op Xbox Series


Na den release van eentje speellijstupdate voordat den spel gisteren maakten Xbox Series-gamers melding van diverse crashes ter den modus. Sledgehammer Games heeft den modus nu zolang offline gehaald op den consoles terwijl ie den situatie onderzoekt. Ie is nog noch vertrouwd wanneer den modus terugkeert.

Call of Duty: Vanguard verscheen op 5 november op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc. Den spel speelt zichzelf voltooid tijdens den Tweede Wereldoorlog plus is ontwikkeld wegens Sledgehammer Games – buiten den Zombies-modus, diegene wegens Treyarch is vervaardigd.

Gamer.nl gaf eentje 7 aan den spel: “Call of Duty: Vanguard is eentje traditionele, maar prima Call of Duty-game. Den singleplayer is zelfs voordat Call of Duty-begrippen oppervlakkig, maar den multiplayer is dankzij den overdaad aan goede maps, den hoge pacing plus den nadruk op intense korteafstandsgevechten veel gemakkelijker aan te raden dan diegene van voorganger Black Ops: Cold War.”


 • YouTube Gaming

  Weten streamer Ludwig stapt overheen van Twitch zoals YouTube Gaming 30 november 2021 11:11


 • Halo Infinite

  Halo Infinite-spelers ontvangen vanaf vandaag meer XP vanaf wedstrijdje 30 november 2021 11:11


 • Cyberpunk 2077

  Cyberpunk 2077-ontwikkelaar werkt aan nieuwe games 30 november 2021 11:11


 • Rood Playstation 4 Dualshock 4 controller

  PS4-controller wil noch verbinden? Zo los jouw ie op 30 november 2021 10:11


 • Rocket League Sideswipe

  Mobiele spel Rocket League Sideswipe nu verkrijgbaar 30 november 2021 09:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader