Razer en Qualcomm werken samen aan next-gen handheld


Ie Qualcomm-Razer-apparaatje is nog noch officieel onthuld, maar ie gelekte beeldmateriaal spreekt alreeds uitgebreid overheen specificaties plusteken den verdere visie voordat den draagbare console. Vooralsnog lijkt ie welnu te gaan wegens ene Developer Lijm; noch zozeer ie daadwerkelijke marktproduct.

Onder den genoemde specificaties valt uiteraard den SoC, welke Qualcomm aan zou leveren. Ie betreft den Snapdragon G3 Gen1-cpu, welke pakweg 20 totdat 30 procent sneller moeten werken dan Qualcomms huidige vlaggenschip. Den chip wordt gefabriceerd op ene 4nm procedé, met daarop ene Adreno-gpu van den vierde mensenleven.

Gelekte presentatieslide over een mogelijke handheld van Qualcomm, in samenwerking met Razer.
Gelekte presentatieslide over een mogelijke handheld van Qualcomm, in samenwerking met Razer.

Den slides spreken daarnaast zowel overheen ene oled-scherm met 120 hertz beeldverversing plusteken hdr-mogelijkheden. Daarnaast zullen den ingebouwde 8k-camera, welke aan den voorzijde prijkt, “steevast aan” staan. Den Snapdragon Sight-functies van Qualcomm voegen daarheen 18-bit RAW-data, uitgebreide bokeh-effecten plusteken andere foefjes aan toe. Den optica wordt mogelijk voort Leica aangeleverd.

Ongeacht den camera lijkt den handheld op meer fronten ene traditionele smartphone na te bootsen. Tussen den technische specificaties zweven zowel termen mits 5G-connectiviteit plusteken ‘FastConnect’ voordat Wi-Fi 6E-compatibiliteit. Den handheld zullen ongeacht native games vooral inspelen op den potentie voordat gamestreaming, zoals diegene van den Xbox of Google Stadia. 

Gelekte presentatieslide over een mogelijke handheld van Qualcomm, in samenwerking met Razer.

Wegens ie grotere ontwerp — den controllerachtige flanken toeschijnen vast te zitten aan ie geheel — is zowel den batterij ene noemenswaardig stuk groter dan menig smartphone. Met 6.000 mAh moeten den handheld weliswaar ene stuk langer meegaan. Ene usb-c-aansluiting zullen volstaan voordat laadsessies, maar vermag zowel tweedehands wordt mits DisplayPort-uitgang of ie bijdoen van reserve accessoires. 

Zowel Razer mits Qualcomm hebben nog geen officieel woord gerept overheen ie mogelijk bestaat van hun samenwerkingsverband. Vermoedelijk valt verdere kennisgeving, ongeacht den slides zelf, nog onder strakke embargo’s. Zodra diegene vervallen, horen wij ongetwijfeld meer overheen den opmerkelijke smartphone-handheld…


 • Foto van een Sapphire Pulse-videokaart uit de RDNA2-generatie.

  Sapphire verkoopt stiekem RDNA2-gpu’s mits mining-kaarten 29 november 2021 13:11


 • Dramatisering van hoe Nvidia's DLSS-upscaling werkt.

  Nvidia’s DLSS nu officieel ondersteund op Valve’s Proton 26 november 2021 16:11


 • Black Friday

  Black Friday Deals: 4K-tv’s voordat gaming 26 november 2021 16:11


 • Black Friday-deals: Pc-gaming plusteken hardware 26 november 2021 16:11


 • Promotionele render rondom de Radeon RX 6000-generatie videokaarten van van AMD.

  AMD verhoogt roemen RDNA2-gpu’s voordat vrouwen met 10 procent 24 november 2021 12:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader