De gamereleases van december


Den gamereleases van den maand wordt mee mogelijk geproduceerd voort Spel Mania XP, hiermee spaar jou coins, unlock jou badges, ontvang jou kortingen, ontvang jou persoonlijke vouchers plusteken nog veel meer!

Lees hier meer overheen partnercontent op Gamer.nl

Solar Ash

2 december – PlayStation 5, PlayStation 4 plusteken pc

Ter 2016 kwam Heart Machine met Hyper Light Drifter, eentje ondergewaardeerde, Zelda-achtige indiegame met eentje melancholische sfeer. Spirituele opvolger Solar Ash is watten dat betreft eentje totaal andere spel, diegene den prachtige pixelart verruilt voordat driedimensionale graphics plusteken inzet op den ‘flow’ van platformen. Indien eentje vrouwelijke drifter ‘roetsjen’, springen plusteken zweven toneelspelers namelijk voort den Ultravoid, dat planeten uit hun werkkring rukt plusteken groteske monsters aantrekt. Voorts roept den spel vooral veel vragen op, zoals wie den goddelijke entiteiten te den wereld werkelijk zijn plusteken watten er überhaupt gaande is. Precies zoals wij dat graag zien van eentje Heart Machine-game.

Solar Ash

Chorus

3 december – PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One plusteken pc

Televisiekanaal mits Solar Ash is Chorus eentje spel wegens absoluut te den gaten te liefhebben. Dit kleurrijke ruimteshooter worden onthuld mits eentje van den eerste Xbox Series X-games plusteken laat toneelspelers los te eentje universum dat wordt verbeten voort eentje perverse sekte. Indien ie personage Nara, dat beschikt overheen speciale krachten, vechten zij tegen ruimteschepen te vrij te verkennen sterrenstelsels plusteken te tempels diegene zichzelf noch liefhebben aan gangbare natuurwetten. Den snelle aktie plusteken kleurrijke graphics uitvoeren vermoeden dat Chorus eentje onverwachte klapper schenkkan wordt.

 • Bekijk Chorus voordat PlayStation 5 op Spel Mania
 • Bekijk Chorus voordat PlayStation 4 op Spel Mania
 • Bekijk Chorus voordat Xbox Series X plusteken S op Spel Mania
 • Bekijk Chorus voordat Xbox One op Spel Mania
Chorus

Final Fantasy 14: Endwalker

7 december – PlayStation 5, PlayStation 4 plusteken pc

Met wijd 23 miljoen toneelspelers is Final Fantasy 14 ie uiterst succesvolle fragment uit den franchise. Veel toneelspelers steken dan zowel noch onder zetels of zitbanken dat zij World of Warcraft hebben verlaten wegens Square Enix’ mmo, met den uitbreidingen, te ontdekken. Endwalker, den vierde vergroting, belooft den huidige verhaallijn op spectaculaire wijze be te sluiten. Voort bondgenoten te rekruteren te nieuwe gebieden mits den stad Radz-at-Han plusteken den nieuwe spelershub Old Sharlayan, trachten toneelspelers weerstand te bieden tegen den teloorgang diegene dreigt. Zoals gewoonlijk krijgt den spel zowel eentje watergang aan nieuwe content, zoals den Sage- plusteken Reaper-klassen, nieuwe raids plusteken eentje levelcap van 90.

 • Bekijk Final Fantasy 14: The Complete Collection voordat PlayStation 4 op Spel Mania
Final Fantasy 14: Endwalker

Halo Infinite

8 december – Xbox Series X plusteken S, Xbox One plusteken pc

Aldaar wij voordien schielijk alhoewel aan den slag konden met den multiplayermodus van Halo Infinite, is ie nu vooral wachten op den singleplayercampagne. Op onderstel van den eerste viertal uur kunnen wij stellen dat Infinite eerzuchtig is, met volwassene omgevingen diegene tal van zijactiviteiten bieden plusteken leuke gadgets diegene Master Chief veelzijdiger maken dan uiteindelijk. Zeker te combinatie met ie mysterieuze vertelsel rondom den nieuwe AI genaamd The Weapon, plusteken den verschrikkelijk soepele multiplayermodus, zullen Halo Infinite zomaar den uitgelezene shooter van ie najaar kunnen wordt. Of ie zowel den volwassene comeback van den franchise wordt, moeten echter nog blijken.

 • Bekijk Halo Infinite Voordat Xbox Series X plusteken S op Spel Mania
 • Bekijk Halo Infinite voordat Xbox One op Spel Mania
halo infinite

The Gunk

16 december – Xbox Series X, Xbox One plusteken pc

Steamworld-makers Image & Form Games permitteren den tweedimensionale titels achter zichzelf voordat The Gunk. Erin stuitjes protagonisten Rani plusteken Beck op eentje prachtige planeet diegene wordt geteisterd voort eentje mysterieus spul: gunk. Voort middel van ie wegzuigen van den zwarte drap herstelt ie ecosysteem zichzelf langzaam maar zeker plusteken leren toneelspelers meer overheen verlaten samenlevingen plusteken den geschiedenis van den planeet. Hoewel platformen plusteken vechten tegen monsters zeker onderdeel uitmaken van den gameplay, lijkt The Gunk vooral te rondtollen wegens den planeet zichzelf zien repareren, plusteken den morele dilemma’s diegene onder den waardevolle natuur komen loeren.

Overige releases te november

 • Century: Age of Ashes (2 december, pc)
 • Danganronpa Decadence (3 december, Switch)
 • Asterix & Obelix: Waterig Them All! (2 december, PS4, Xbox One, Switch, pc)
 • Big Brain Academy: Brain vs Brain (3 december, Switch)
 • Disney Magical World 2: Enchanted Edition (3 december, Switch)
 • Sam & Max: Beyond Time and Space (8 december, Xbox One, Switch, pc)
 • Monopoly Madness (9 december, PS4, Xbox One, Switch, pc)
 • Loop Hero (9 december, Switch)

 • Syberia: The World Before (10 december, pc)
 • Gear.Club Unlimited 2: Ultimate Edition (PS5, PS4, Series X, Xbox One, Switch, pc)
 • Among Us (14 december, PS5, PS4, Series X, Xbox One)
 • Alien Isolation (16 december, Android, iOS)
 • Alfred Hitchcock: Vertigo (16 december, pc)
 • Five Nights at Freddy’s Security Breach (16 december, PS5, PS4, pc)


 • Firegirl

  Consoleversies van platformer Firegirl uitgesteld zoals 2022 01 december 2021 15:12


 • PlayStation 5

  Systeemupdates voordat PS5 plusteken Switch uitgebracht 01 december 2021 14:12


 • Dead Cells

  Nieuwe betaalde vergroting voordat Dead Cells onthuld 01 december 2021 14:12


 • Fall Guys komt dit schooljaar noch meer uit op Switch plusteken Xbox 01 december 2021 14:12


 • Everwild

  Hoofddesigner Alien Isolation gaat ontwikkeling Everwild aansturen 01 december 2021 14:12Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader