December op Gamer.nl: de Top 100 van 2022 en meer


Pepernoten, kerstbomen, oliebollen, lekker warm binnenshuis zitten gamen: er is voldoende wegens geestdriftig van te wordt te december. Zowel den Gamer.nl-redactie kijkt elk klas weer reikhalzend uit zoals dit tijdsperiode, want dat is traditioneel den maand dat er ene opeenhoping leuke content op stapel staat voordat den webstek. Daarheen willen wij jullie via dit redactiepost even aan herinneren.

Natuurlijk is ie absolute paradepaardje den Top 100 van 2022. Televisiekanaal zoals te vele voorgaande jaren, loeren wij lopend den laatste vijf dagen van ie klas zoals den honderdtal uiterst veelbelovende games van volgend klas. Op diegene methode weet jij meteen watten voordat mooie games er aan zitten te komen. Jouw komt vast ene twee titels tegen diegene nog noch op jij radar stonden. Plus welke spel staat dit klas op diegene felbegeerde eerste plek? Den redactie is op dit ogenblik hoewel te druk te den weer wegens den schilderijlijst samen te stellen.

Vlak voordat den Top 100 van 2022 van start gaat, wordt natuurlijk zowel den Top 25 van 2021 onthuld. Hierin verplegen wij den 25 lieve games van dit klas, volgens den Gamer-redactie welteverstaan. Daarheen gaat ene langdurige, felle plusteken ietwat chaotische discussie aan vooraf. Religie onzerzijds dus wanneer wij zeggen dat ie bloed, zweet plusteken tranen kost wegens dit schilderijlijst samen te stellen.

Natuurlijk kun jij verderop te den maand – plusteken start volgend klas – zowel den terugkeer van den Favorieten van den redactie-rubriek vooruitzien. Hierin krijgen redactieleden den waarschijnlijkheid hun inherent favoriete spel toe te lichten plusteken – indien gewenst – ene subjectief vertelsel overheen hun ervaringen met ie inzake spel te zei.

Totdat slot zullen er nog ene veel recensies volgen. Den meeste games zijn tijdelijk welnu uit, maar er staan er nog ene twee op stapel – waaronder natuurlijk Halo Infinite. Zowel verplegen wij enkele games diegene voordien dit klas zijn uitgekomen, maar diegene wij nog noch hadden gerecenseerd. Dat corrigeren wij dit maand.

December wordt dus genot geblazen op Gamer.nl. Te ieder geval voordat onzerzijds mits redactie, plusteken hopelijk zowel voordat jullie mits gas!


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Fysieke versie Grand Theft Automaat: The Trilogy verschijnt zometeen 01 december 2021 08:12


 • The Witcher s2

  Geralt plusteken Yennefer te trailer van tweede The Witcher-seizoen 01 december 2021 08:12


 • Starfield

  Starfield-video toont meer artwork van den spel 01 december 2021 08:12


 • Halo Infinite

  Den lanceringstrailer van den Halo Infinite-campagne 01 december 2021 08:12


 • METROID DREAD

  Metroid Dread-ontwikkelaar werkt aan nieuwe spel 01 december 2021 08:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader