Fysieke versie Grand Theft Auto: The Trilogy verschijnt later


Dat heeft Rockstar permitteren weten. Den fysieke editie zullen werkelijk op 6 december uitkomen, maar verschijnt nu op 17 december op PlayStation plusteken Xbox plusteken schrede ter 2022 op Nintendo Switch. 

Rockstar heeft daarnaast patch 1.03 voordat den digitale editie van den spel uitgebracht. Ermee zijn, zoals uit den patch notes blijkt, meer dan honderdtal bugs plusteken andere problemen opgelost. 

Op release worden den heruitgave van den trilogie geplaagd doorheen problemen, met kritiek van recensenten plusteken toneelspelers totdat gevolg. Rockstar bracht voordien nu eentje patch uit wegens problemen op te lossen plusteken bood zijn verontschuldigingen aan voordat den staat van ie spel.

Den collectie scoorde eentje 4 op Gamer.nl: “Twee decennia lang stonden den drietal GTA-games uit ie PlayStation 2-tijdperk symbool voordat den opkomst van ie openwereldgenre. Hun grensverleggende vrijheid plusteken tijdloze naslag gaven onzerzijds herinneringen voordat ie leven. Nu staan dit historische games ter één stoot symbool voordat watten eentje remaster absoluut noch moeten uitrichten.”


 • The Witcher s2

  Geralt plusteken Yennefer ter trailer van tweede The Witcher-seizoen 01 december 2021 08:12


 • Starfield

  Starfield-video toont meer artwork van den spel 01 december 2021 08:12


 • Halo Infinite

  Den lanceringstrailer van den Halo Infinite-campagne 01 december 2021 08:12


 • METROID DREAD

  Metroid Dread-ontwikkelaar werkt aan nieuwe spel 01 december 2021 08:12


 • Call of Duty Warzone

  Den kaartje van den nieuwe Call of Duty: Warzone-map Caldera is getoond 01 december 2021 08:12Put

Plaats een reactie

ajax-loader