Nieuwe betaalde uitbreiding voor Dead Cells onthuld


Den uitvergroting komt ergens start volgend klas uit voordat PlayStation, Xbox, Switch plus pc plus volgt den betaalde uitbreidingen The Bad Seed plus Fatal Falls op. 

Ter The Queen and the Sea wordt twee nieuwe gebieden aan den spel toegevoegd: Infested Shipwreck plus Lighthouse. Dit gebieden komen vooral voordat tegen ie einde van den spel plus varen parallel aan High Peak Castle plus Throne Slagroom. Daardoor is den Hand of the King noch meer den enige eindbaas van den spel – men schenkkan ie straks ok tapen tegen den Queen plus ene opzienbarend einde geoefend.

Voorts inhouden den uitvergroting nieuwe vijanden, nieuwe wapens plus ene opzienbarend huisdier. Na den release van The Queen and the Sea moeten er minstens ene klas lang nog meer nieuwe kosteloos content voordat den spel uitkomen.

Den roguelike actieplatformer met metroidvania-elementen Dead Cells worden juist ontvangen ingevolge zowel den pers mits gamers. Ie ter 2018 uitgekomen spel ontving ene 8,5 op Gamer.nl: “Roguelike Dead Cells is wreed, rijkelijk, gevarieerd plus diepgaand. Mits ene goede pa helpt ie spel jij rechtop wanneer jij valt, legt uit watten er vergissing ging plus geven jij ene verse voor mee wegens tijdens jij volgende poging op te kauwen.”


 • Halo Infinite

  Den gamereleases van december 01 december 2021 15:12


 • Firegirl

  Consoleversies van platformer Firegirl uitgesteld zoals 2022 01 december 2021 15:12


 • PlayStation 5

  Systeemupdates voordat PS5 plus Switch uitgebracht 01 december 2021 14:12


 • Fall Guys komt dit klas noch meer uit op Switch plus Xbox 01 december 2021 14:12


 • Everwild

  Hoofddesigner Alien Isolation gaat ontwikkeling Everwild aansturen 01 december 2021 14:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader