Systeemupdates voor PS5 en Switch uitgebracht


Details overheen beide updates zijn schaars. Den PlayStation 5-patch brengt den console zoals versie 21.02-04.50.00 plusteken zorgt voordat verbeterde systeemprestaties. Den afgelopen maanden werden er alhoewel soortgelijke updates uitgebracht. Afgelopen september verscheen den laatste omvangrijke update voordat den console, waardoor den PS5 uitgebreid kon wordt met SSD-schijfruimte.

Switch-update 13.2.0 omvatten iets vergelijkbaars: zowel diegene update zorgt voordat vooruitgang ter den stabiliteit van ie systeem. Volgens dataminer OatmealDome is er eentje update ge aan ie ‘nim’-component binnenshuis den console, waarmee gecommuniceerd wordt wending Nintendo’s servers, evenzeer den sponsoring van CADPA, ie nieuwe ratingsysteem van China. Den laatste omvangrijke Switch-update verscheen zowel ter september, waarmee sponsoring voordat bluetoothapparaten worden toegevoegd.

switch oled

 • Halo Infinite

  Den gamereleases van december 01 december 2021 15:12


 • Firegirl

  Consoleversies van platformer Firegirl uitgesteld zoals 2022 01 december 2021 15:12


 • Dead Cells

  Nieuwe betaalde uitvergroting voordat Dead Cells onthuld 01 december 2021 14:12


 • Fall Guys komt dit klas noch meer uit op Switch plusteken Xbox 01 december 2021 14:12


 • Everwild

  Hoofddesigner Alien Isolation gaat ontwikkeling Everwild aansturen 01 december 2021 14:12

Put

Plaats een reactie

ajax-loader