Verhalen in Nintendo-games met Simon Zijlemans- Bonuslevel #73


Dit week is Simon Zijlemans te log! Simon weten jou waarschijnlijk mits presentator, streamer, podcastmaker plus ie waarheid dat hij elke week ene nieuwe favoriete spel uiteindelijk heeft. Ter uitlevering 73 hebben den heren ie overheen waarom Nintendo zo weinig verhalende games maakt, of Metroid Dread GOTY wordt tijdens The Spel Awards plus hoe wij omgaan met persevenementen.

Hier vind jou den mp3

Kom ter onze Discord! Via dit verbinding vermag jou met onzerzijds plus andere luisteraars kletsen overheen games plus den nodige onzin. Gewoon exporteren, is wieg! Dan vermag jou zowel den Discord-vraag beantwoorden.

Wil jou ene vraag inzenden? Dat vermag! Stuurwiel ene mailtje zoals bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met ene K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met ene Q!) plus wellicht waarnemen jou jezelf terug ter den volgende uitlevering!

Den Bonuslevel Podcast is elke week te luisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts plus alle andere omvangrijke platformen. Vasthouden Gamer.nl/bonuslevel plus onze Twitter- plus Instagram-kanalen ter den gaten voordat den laatste afleveringen.


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl – Bonuslevel #71 17 november 2021 15:11


 • bonuslevel

  Pokémon BDSP ligt op straat plus hoe wij omgaan met spoilers – Bonuslevel #70 10 november 2021 14:11


 • bonuslevel

  Den Volwassene Mario Party Superstars Review plus Guardians of the Galaxy is verrassend inderdaad! – Bonuslevel #68 28 oktober 2021 15:10


 • bonuslevel

  Animal Crossing Rechtstreeks plus den prijs van ie Switch Online-uitbreidingspakket – Bonuslevel #67 22 oktober 2021 09:10


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl Preview plus GTA The Trilogy – Bonuslevel #66 13 oktober 2021 16:10

Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader