Metroid Dread-ontwikkelaar werkt aan nieuwe game


Ie gaat wegens ene third-person actie-rpg diegene zichzelf te “ene duistere fantasiewereld” afspeelt. Den spel draagt den codenaam ‘Project Iron’ plus ie gaat wegens ene compleet nieuwe IP diegene voordat meerdere systemen uit moeten komen. Den verspiller is 505 Games. Veel meer details zijn er noch. Ie persbericht is hier te oplezen.

MercurySteam worden te 2002 opgericht plus heeft ongeacht ie dit schooljaar uitgekomen Metroid Dread onder andere Metroid: Samus Returns, Castlevania: Lords of Shadow plus Spacelords ontwikkeld.

Metroid Dread viel op release te ieder geval te den smaakwaarneming. Den spel scoorde ene 9 op Gamer.nl: “Metroid Dread combineert den oude, vertrouwde Metroid-formule met toereikend frisse ideeën wegens den 35 schooljaar oude reeks verfrissend leven te te hijgen. Noch voorheen liet Samus zichzelf zo vloeiend gezaghebben plus is den handeling zo spectaculair geweest. Den EMMI vormen ene spannende onderbreking op ie standaard verkennen, maar overheen alle onderdelen van Metroid is even ja nagedacht. Optionele upgrades voegen te den meeste gevallen echter nauwelijks watten toe plus zo vrij mits Super Metroid wil ie zowel noch wordt. Ie zijn kleine misstappen voordat ene spel diegene Metroid weer op den ticket zet.”


 • Halo Infinite

  Den gamereleases van december 01 december 2021 15:12


 • Firegirl

  Consoleversies van platformer Firegirl uitgesteld zoals 2022 01 december 2021 15:12


 • PlayStation 5

  Systeemupdates voordat PS5 plus Switch uitgebracht 01 december 2021 14:12


 • Dead Cells

  Nieuwe betaalde uitvergroting voordat Dead Cells onthuld 01 december 2021 14:12


 • Fall Guys komt dit schooljaar noch meer uit op Switch plus Xbox 01 december 2021 14:12Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader