EA wil Battlefield-universum verspreid over meerdere games maken


Dat vertelt Vince Zampella ter eentje vraaggesprek met Gamespot. Tegelijkertijd worden aangekondigd dat Zampella, den oprichter van Respawn Entertainment, den ontwikkeling van den Battlefield-franchise gaat overzien. Oskar Gabrielson, diegene meer dan negen schooljaar werkzaam wasgoed gedurende ie handel, vertrekt gedurende EA.

Zampella ziet eentje Battlefield-universum voordat zichzelf bestaande uit meerdere games, met erin gedeelte personages plus vertellen, met “den speler ter ie midden”. Op diegene wijze wil men “Battlefield toestaan groeien”.

Op dit uur is zoals vroeger vertrouwd worden vervaardigd Battlefield Mobile ter den maak gedurende Industrial Toys. Ripple Effect – voorheen vertrouwd indien Dice LA – werkt nu aan eentje nieuwe spel diegene portie moeten uitmaken van ie Battlefield-universum. Marcus Lehto, den medebedenker van Halo, is eentje studio ter Seattle gestart dat zichzelf richt op ie opbouwen van ie Battlefield-universum verstrooid overheen “eentje variatie aan ervaringen”.

Volgens Zampella moeten ie vroeger dit najaar uitgekomen Battlefield 2042 zowel blijven groeien plus ontwikkelen. Dice, Ripple Effect plus Lehto’s studio werken iedereen samen aan ie verbeteren van den spel.


 • Persfoto van een CES-beursvloer, met op de voorgrond een drukke menigte.

  Intel plus AMD plannen CES 2022-presentaties ter 03 december 2021 18:12


 • solar ash

  Watten spelen wij dit weekend? 4 plus 5 december 03 december 2021 17:12


 • GTA Online

  Dubbele beloningen plus kortingen ter GTA Online 03 december 2021 16:12


 • Dynasty Warriors 9

  Eentje uitgebreide opbergblik op Dynasty Warriors 9 Empires 03 december 2021 15:12


 • Battlefield 2042

  EA schenken eerste details van nieuwe Battlefield 2042-map Exposure 03 december 2021 14:12

Put

Plaats een reactie

ajax-loader