Exo One heeft een bijzonder sterke aantrekkingskracht


Te pakweg tien levels rol, spring plusteken zweef jouw indien ene knikkervormig ruimteschip overheen evenzoveel planeten, den ene nog minder gastvrij indien den ander. Magnetische stormen, ontelbaar veel bergtoppen diegene wegdrijven indien den stekels van ene egel plusteken zeeën zo duister dat den diepste troggen van onze inherent oceanen plasjes toeschijnen. Exo One balanceert op den linie van zen plusteken zenuwslopend. Ie ene ogenblik lanceer jouw jouw ruimteschip precies op ie goede ogenblik den ruimte te, ie andere ogenblik wordt er full-screen flitsen van kosmische horrortaferelen op jouw netvlies gestookt.

Go with the flow

Ie wordt nooit helemaal verstaanbaar watten er precies aan den hand is. Audiofragmenten plusteken nieuwsbulletins tussen den levels wegens zei overheen ie buitenaards ruimteschip dat jouw bestuurt, dat trouwens helemaal geen ruimte biedt voordat ene cockpit. Wie of watten dit buitenaardse bowlingbal dan voortstuwt is ene raadsel, maar indien speler ga jouw happig mee te diegene gebaar.

Ie doelwit is te ieder level idem: bereik ie felle blauwe licht dat vanuit den horizon den ruimte inschiet. Er is geen wijze wegens game-over te gaan plusteken er zijn geen vijanden of andere obstakels, voetgewricht den zwaartekracht. Exo One draait wegens ie manipuleren van den krachten diegene op jouw ruimteschip inwerken. Met ene druk op den rechtertrigger maak jouw den stuiter zo zwaar dat ‘ie met ene rotgang wending ie oppervlakte stort. Indien jouw den lichtknop op ie juiste ogenblik weer loslaat, katapulteer jouw jezelf den lucht te. Voordat watten toegevoegd aerodynamica kun jouw ie schip zowel veranderen te ene vliegende schotel, waarna jouw ene tijdje kunt blijven zweven.

Aan diegene poot wordt nooit getornd, maar na ene uur of trio heb jouw dan zowel alhoewel ie einde van den spel waargenomen. Exo One stelt ieder level weer den spelregels vast. Zo moeten jouw op ene van den planeten zojuist aan den zwaartekracht ontvluchten plusteken jezelf wegens den atmosfeer stompen. Ene twee van dit spelregels halen jouw helaas uit den flow diegene ie spelen van Exo One zo grappig maakt.

Marble Cinematic Universe

Exo One is op zijn best indien jouw op diegene sweet spot zit van nipt toereikend uitgedaagd wordt wegens zo snel mogelijk overheen den planeet te wentelen, maar noch zulk dat jouw steeds ineens totdat stilstand komt, verklarend ie Sonic-effect. Louter wanneer alles op rolletjes loopt kun jouw optimaal lust van den rauwe plusteken ruwe omlijning. Den grafische stijl van Exo One valt nog ie lieve te omschrijven indien stockfotorealistisch. Ie is nep den ontwikkelaar zichzelf te Photoshop heeft uit zitten leven met allerlei weers- plusteken lichteffecten, wegens vervolgens ie resultaat hiervan uit te printen plusteken er papier-maché planeten van te maken. Ie is noch steevast even smaakvol, maar prachtig is ie zonder twijfel.

Exo One

Exo One is verre van volmaakt, maar dat deert nauwelijks. Ie is ene ervaring diegene jouw noch snel vergeet, zowel alhoewel is plusteken blijft ie qua spelmechanieken intact simpel. Te diegene zin is den vergelijking met Jelle’s Marble Runs welnu treffend: dat kijk jouw zowel noch wegens den knikkers – jouw doet ie voordat den beleving.

Exo One is verkrijgbaar voordat Xbox One, Xbox Series X plusteken S (zowel via Spel Pass) plusteken pc.


 • Jett: The Far Shore

  Jett: The Far Shore verzuipt te imbeciel vormgeving 02 december 2021 09:12


 • Pokémon Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl zijn trouwe remakes 29 november 2021 10:11


 • PB Tails Choc

  PB Tails Choc-controller heeft ene wezenlijk probleem 28 november 2021 10:11


 • Battlefield 2042

  Battlefield 2042 trapt moeizaam ge 25 november 2021 15:11


 • A New World

  New World is verre van verrassend 22 november 2021 10:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader