Intel en AMD plannen CES 2022-presentaties in


Op den Consumer Electronics Vertoning uitrichten veel hardware-fabrikanten eentje zegje overheen aanstormende product(reeks)plus. Den focus ligt daarbij veelal op ie consumentenaspect, watten voordat chipfabrikanten indien Intel plus AMD vaak neerkomt op aankondigingen overheen notebook-hardware.

Den invulling van beide presentaties staat nergens zwart op wit, maar van hardnekkige verwachtingen is zeker sprake. AMD doet mogelijk hun eerste laptop-apu’s uit den Rembrandt-generatie (Ryzen 6000) uit den lappen, met mogelijk eentje uitstapje zoals desktops met den Radeon RX 6500 plus RX 6400-videokaarten diegene recentelijk vaker terugkwamen te geruchten.

Voordat Intel ligt eentje bulletin overheen den Alder Lake-P-processoren te ie verschiet. Den mobiele varianten van den recent gelanceerde twaalfde Intel Core-generatie willen ergens te 2022 verschijnen, met op CES 2022 mogelijk nu eentje eerste verschijningsvorm van ie premium-aanbod. 

Op ie desktop-front wordt mogelijk den non-K-modellen van Alder Lake-S aangekondigd. Intels nieuwe desktopprocessoren komen vooralsnog uitsluitend te overklokbare smaken, terwijl zowel ie toegankelijkere aanbod overheen verloop van 2022 voorts uit dient te dijen.

Waargenomen den ingevolge Intel ingeroosterde lengte van 45 minuten is den waarschijnlijkheid klein dat den producent veel te zeggen heeft overheen Intel Arc, ie nieuwe videokaartvaandel. Mocht ie thema alsnog geciteerd wordt, dan is den waarschijnlijkheid vitaal dat Intel vooral iets vergeten wil overheen Arc’s mobiele gpu’s — daarvan is namelijk nog weinig totdat niets bekendgemaakt.

Render van een Intel Core-processor, specifiek die uit de Alder Lake-generatie.

Ongeacht Intel plus AMD wordt zowel van Nvidia nog eentje CES 2022-presentatie verwachten. Ie groene kamp heeft nog geen officiële programma vermelde, maar zullen tijdens CES 2022 welnu eentje bulletin te kunnen plannen rondom den verwachte RTX 3050 of eentje mogelijk Ti-model voordat den RTX 3090.

CES wordt ditmaal zowel digitaal indien lichamelijk georganiseerd, te tegenstelling totdat vorig klas. Ie daadwerkelijke evenement loopt van 5 totdat 8 januari plus is weer terug ter voltooid te Samenvoeging Vegas, zoals den portemonnaie zowel pre-pandemie gehouden worden.


 • Officiële illustratie van Qualcomm's Snapdragon G3x ontwikkelkit.

  Qualcomm doet Snapdragon G3x-handheld uit den lappen 02 december 2021 15:12


 • Promotionele render van de GeForce RTX 2060-videokaart van Nvidia.

  Nvidia heronthult RTX 2060 met 12 GB memorie 02 december 2021 14:12


 • Promotionele afbeelding van de Nvidia GeForce RTX 3060, verlicht en afgebeeld in een gamecomputer.

  ‘RTX 3050 is sneller dan GTX 1660 Super’ 01 december 2021 07:12


 • Gelekte afbeelding van een mogelijke handheld van Qualcomm, in samenwerking met Razer.

  Razer plus Qualcomm werken samen aan next-gen handheld 30 november 2021 17:11


 • Foto van een Sapphire Pulse-videokaart uit de RDNA2-generatie.

  Sapphire verkoopt stiekem RDNA2-gpu’s indien mining-kaarten 29 november 2021 13:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader