Take-Two zou het recht op de naam van It Takes Two hebben geëist


Dat meldt Eurogamer. Vlak na den release van den spel voorheen dit schooljaar, worden den trademark optie ter ie leven geroepen. Den naam It Takes Two zullen teveel op den naam van uitgeverij Take-Two Interactive toeschijnen. It Takes Two wordt uitgegeven vanwege EA plusteken ontwikkeld vanwege Hazelight Studios plusteken is dus noch verwant aan Take-Two.

Eurogamer meldt dat Hazelight vanwege den trademark optie ie eigendom van diens IP uit handen moest geven. Den webstek zullen dit week van ene woordvoerder van Hazelight hebben vernomen dat ie “noch schenkkan reageren op huidige geschillen” plusteken dat men “hoopvol” is dat ie probleem wordt opgelost. 

Ie is dan zowel noch verstaanbaar ter hoeverre den huidige situatie stemkracht heeft op den verkoper plusteken marketing van It Takes Two. Zowel is noch verstaanbaar of ie spel uiteindelijk ene andere naam moeten krijgen, of dat ie ene mogelijk voortzetting ter den weg staat.

Take-Two Interactive heeft dit schooljaar welnu meer trademark claims zoals bedrijven gestuurd. Den uitgeverij heeft allerlei namen verwant aan ie winkelbedrijf plusteken diens games vast permitteren leggen, waaronder den woorden ‘rockstar’, ‘social club’, ‘civilization’ plusteken ‘mafia’. Zo hebben diverse restaurants plusteken tattooshops hun naam willen veranderen omdat er ie woord ‘rockstar’ ter zat.


 • Persfoto van een CES-beursvloer, met op de voorgrond een drukke menigte.

  Intel plusteken AMD plannen CES 2022-presentaties ter 03 december 2021 18:12


 • solar ash

  Watten spelen wij dit weekend? 4 plusteken 5 december 03 december 2021 17:12


 • GTA Online

  Dubbele beloningen plusteken kortingen ter GTA Online 03 december 2021 16:12


 • Dynasty Warriors 9

  Eentje uitgebreide conservenblik op Dynasty Warriors 9 Empires 03 december 2021 15:12


 • Battlefield 2042

  EA verstrekken eerste details van nieuwe Battlefield 2042-map Exposure 03 december 2021 14:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader