The Stanley Parable: Ultra Deluxe uitgesteld naar begin volgend jaar


Dat hebben ontwikkelaars Galactic Cafe plusteken Crows Crows Crows aangekondigd. Den spel zullen ter eerste instantie alhoewel ter 2019 uitkomen, maar worden waarna uitgesteld zoals 2020 plusteken vervolgens 2021. Zowel dat blijkt noch verwezenlijkbaar. Ie spel komt uit op pc plusteken consoles, maar wegens welke consoles ie precies gaat is nog noch vertrouwd.

Te The Stanley Parable speelt den speler mits kantoormedewerker Stanley. ter first-person-perspectief moeten den speler verschillende taken uitvoeren ter ene kantoorgebouw diegene wordt geïnstrueerd voort den verhaalverteller. Den speler heeft hierin den voorliefde wegens ie padachtige te volgen dat wordt geadviseerd voort den verteller of zijn inherent weg te uitzoeken plusteken ermee ie verloop van ie vertelsel aan te voetstappen. Dit vermag leiden totdat verschillende eindes ter den spel. 

Den Ultra Deluxe-editie moeten ene soort mix tussen ene remake plusteken ene remaster wordt, met nieuwe eindes plusteken meer content.


 • solar ash

  Watten spelen wij dit weekend? 4 plusteken 5 december 03 december 2021 17:12


 • GTA Online

  Dubbele beloningen plusteken kortingen ter GTA Online 03 december 2021 16:12


 • Dynasty Warriors 9

  Eentje uitgebreide oogopslag op Dynasty Warriors 9 Empires 03 december 2021 15:12


 • Battlefield 2042

  EA verstrekken eerste details van nieuwe Battlefield 2042-map Exposure 03 december 2021 14:12


 • Quake Champions

  Quake-update voegt Horde-modus toe 03 december 2021 14:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader