Grid Legends komt op 25 februari uit


Dat onthulden uitgeverij Electronic Medicus plus ontwikkelaar Codemasters. Den spel verschijnt op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One, Steam plus Origin. Hieronder is zowel den eerste gameplay van ie spel te bekijken.

Te Legends moeten den gameplay van Grid wordt voortgezet. Toneelspelers racen overheen traditionele racebanen, maar zowel doorheen diverse steden, zoals Parijs, Moskou, San Francisco plus Londen. Voorts is er ene ‘race-creator’ wegens zelf te defini met watten voordat levensstijl wagens er wordt gereden. Zowel den Grid World Series-modus keert terug, waarin toneelspelers te maken krijgen met “felle persoonlijkheden, inwendig teampolitiek plus den beruchte Ravenwest Motorsport”. Den Britse onderaannemer Ncuti Gatwa vervult ene rol – hij is onder andere beroemd van den Netflix-serie Sex Education.


 • Activision Blizzard

  Activision ontslaat onverwachts Call of Duty-testers 04 december 2021 10:12


 • PlayStation Logo

  Sony zullen aan Spel Pass-concurrent voordat PlayStation werken 04 december 2021 10:12


 • Hoogtepunten: Cyberpunk 2077-ontwikkelaar werkt aan nieuwe games 04 december 2021 09:12


 • Halo

  Dit moeten jij weten voordat jij aan Halo Infinite begint 04 december 2021 08:12


 • Persfoto van een CES-beursvloer, met op de voorgrond een drukke menigte.

  Intel plus AMD plannen CES 2022-presentaties ter 03 december 2021 18:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader